The Witcher: Πώς η καραντίνα θα επηρεάσει τη δεύτερη σεζόν

Άλλη μία αγαπημένη σειρά που θα δει αλλαγές λόγω της κατάστασης.

Το Witcher ήταν μεγάλη επιτυχία το 2019. Το Netflix έκανε ένα εξαιρετικό φινάλε με την τηλεοπτική μεταφορά του Andrzej Sapkowski καταφέρνοντας να καθηλώσει εκατομμύρια θεατές στις οθόνες τους. Κάποιες ενστάσεις σαφώς υπήρχαν, ειδικά από όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία ή έχουν παίξει τα παιχνίδια, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά εντυπωσιακό.

Η δεύτερη σεζόν πήρε το πράσινο φως ήδη πριν προβληθεί η πρώτη κι αυτό δείχνει πόσο πίστεψαν στο concept οι παραγωγοί της, οπότε μόλις παρακολουθήσαμε την αρχή της ιστορίας, ανυπομονούσαμε για τη συνέχεια. Οι πληροφορίες μέχρι πρότινος ήθελαν τη δεύτερη σεζόν να φτάνει στις οθόνες μας στα τέλη του 2021, όμως, δεδομένου ότι η καραντίνα πήγε πίσω την παραγωγή, δε θα μας κάνει εντύπωση να ανακοινωθεί προσεχώς η μεταφορά αυτής της ημερομηνίας.




Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης με το The Wrap, όμως, η showrunner Lauren S. Hissrich, αποκάλυψε ότι η πανδημία θα έχει επίπτωση στην ιστορία της σειράς, κάτι που δε μας παραξενεύει, βέβαια, γιατί τελευταία το έχουμε ακούσει από πολλούς δημιουργούς.

«Πρόκειται να επηρεάσει την ιστορία. Πρέπει να το κάνει. Αλλά ένα από τα καλύτερα πράγματα του να είσαι συγγραφέας στο σετ είναι ότι είμαι εκεί για να κάνω αυτές τις αλλαγές όπως τις χρειαζόμαστε»

Ακριβώς δε γνωρίζουμε ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές, όμως, σύμφωνα με το Screenrant, αυτές θα έχουν να κάνουν με το συναισθηματικό κομμάτι πολλών χαρακτήρων.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved