Αυτή είναι η ημερομηνία προβολής της Mulan στους κινηματογράφους

Τα σχέδια άλλαξαν, αλλά επιτέλους η ώρα πλησιάζει.

Πολλές ταινίες δεν είδαμε αυτό το διάστημα λόγω της άφιξης του κορονοϊού στις ζωές μας. Οι παραγωγές πήγαν πίσω, αλλά και όσες ήταν έτοιμες προς προβολή, με το κλείσιμο των κινηματογράφων, εκ των πραγμάτων μεταφέρθηκαν για πιο μετά, αφήνοντάς μας σε ακόμα μεγαλύτερη αναμονή.

Όλες οι διάσημες παραγωγές που αναμένονται να γίνουν blockbusters άφησαν τους fans μόνο με τα τρέιλερ και τις όποιες πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει και μέσα σε αυτές θα βρεις και τη Mulan. Η ταινία της Disney που ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου λόγω της κατάστασης μεταφέρθηκε για 21 Αυγούστου στο σαββατοκύριακο μετά το opening του Tenet του Christopher Nolan.

«Ενώ η πανδημία έχει αλλάξει τα πλάνα για την κυκλοφορία της Mulan και θα συνεχίσουμε να είμαστε ελαστικοί όπως οι συνθήκες το απαιτούν, δεν έχει αλλάξει η άποψή μας για την ταινία και το μήνυμά της για την ελπίδα και την επιμονή. Η σκηνοθέτης Niki Caro και το cast και το crew μας έχουν δημιουργήσει μία όμορφη, επική και συγκινητική ταινία που είναι ό,τι πρέπει να είναι μία κινηματογραφική εμπειρία και εκεί είναι που πιστεύουμε ότι ανήκει – στον κόσμο και στη μεγάλη οθόνη για το κοινό σε όλον τον πλανήτη για να το απολαύσει μαζί»




Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved