Wonder Woman 2: Η επίδραση της πανδημίας στην ταινία

Η σκηνοθέτης της ταινίας τα λαμβάνει όλα υπόψιν.

Βρισκόμαστε σε μία φάση που οι σούπερ ήρωες βρίσκονται παντού στον κινηματογράφο. Η Marvel έχει χτίσει έναν κολοσσό πάνω σε αυτούς με τους χαρακτήρες να έχουν ενθουσιάσει το κοινό και τα εκατομμύρια να συρρέουν μεγαλώνοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Στη μεγάλη οθόνη χρόνια τώρα είναι ο κυρίαρχος, όμως, η DC με τις ταινίες που κυκλοφόρησε πρόσφατα προσπαθεί να κοντράρει όσο πιο τίμια μπορεί τους ανταγωνιστές της.

Μέσα σε αυτές τις τελευταίες παραγωγές είναι και η Wonder Woman, η Αμαζόνα που ανέλαβε να ενσαρκώσει η Gal Gadot και τα κατάφερε με εξαιρετική επιτυχία, δίνοντας περισσότερες ελπίδες στην εταιρεία παραγωγής της να αποπειραθεί να επισκιάσει για λίγο τους αντιπάλους.




Η επόμενη ταινία της ιστορίας, όπως και πολλές άλλες, αναβλήθηκαν λόγω άφιξης του κορονοϊού, αφού τα γυρίσματα και η όλη διαδικασία πήγε πίσω.

Η σκηνοθέτης της ταινίας, Patty Jenkings, είπε: «Πραγματικά πάτησε το κουμπί του pause. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το μέρος από το οποίο ερχόταν η πλοκή ήταν η κατάστασή μας έξι μήνες πριν. Και έτσι θέλω να είμαι σίγουρη ότι απορροφώ εντελώς όποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας»

Οπότε, η σκηνοθέτης περιμένει την εξέλιξη της κατάστασης της πραγματικής ζωής, ώστε πιθανώς να βοηθηθεί στην ανάπτυξη της πλοκής εντός οθόνης. Είμαστε περίεργες.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved