«10 Λεπτά Κήρυγμα»: 10 facts για την σειρά που δε γνώριζες μέχρι τώρα

Αυτά κι αν είναι περίεργα facts. 

Μια από τις αγαπημένες σειρές του παρελθόντος είναι σίγουρα το «10 Λεπτά Κήρυγμα». Η ανάμνηση της επιστροφής από το σχολείο έχει σίγουρα χαραχθεί στο μυαλό μας με μουσική υπόκρουση, αυτή του τραγουδιού των τίτλων.

Ο Λεωνίδας ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς και σίγουρα ήταν ο cool φίλος που θα ήθελες να έχεις.

Αν και φανατικές της σειράς, υπάρχουν κάποια facts που δεν έχεις σκεφτεί και σίγουρα μόλις τα μάθεις θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Με την βοήθεια της Μαρίας Σ. και χάρη σε ένα επεισόδιο του «WEIRDFACTSHOW» στο YouTube κανάλι της μάθαμε τα 10 περίεργα facts του «10 Λεπτά Κήρυγμα».

  1. Το τραγούδι των τίτλων δεν ανήκει στο συγκρότημα Ημισκούμπρια-όπως όλοι νόμιζαν- αλλά στο συγκρότημα Καβουροδεινόσαβροι.

  2. Τα γυρίσματα της σειράς είχαν γίνει στο Κορωπί, στο studio όπου τώρα στεγάζεται το Open Tv.

  3. Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης aka Λεωνίδας, έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση με τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα».

    Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

  4. 19 χρόνια μετά ο Δημήτρης έμαθε πως το στιλ που πλάσαρε σαν Λεωνίδας είχε γίνει μόδα.

  5. Η μητέρα της Μαριλένας, η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη έχει φύγει απ' τη ζωή. Έχασε τη ζωή της στην μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι.

  6. Η γιαγιά του Λεωνίδα(Κάρμεν Ρουγγέρη) ανάγκασε τους συντελεστές της σειράς να αλλάξουν κάποιες λεπτομέρειες στο σενάριο ενός επεισοδίου, ειδάλλως θα έφευγε. Αν μας ρψτάς ο λόγος που το ζήτησε αυτό ήταν... τήμιος!

  7. Ο ρόλος του Λεωνίδα αρχικά ήταν να παιχτεί από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

  8. Η Μαρία Διακοπαναγιώτου έπαιζε την Δανάη, την φίλη των παιδιών στο σχολείο κι ας μην την θυμάσαι.

  9. Ο Αργύρης δεν ήταν ράπερ μόνο στην σειρά, αλλά ήταν και στην πραγματικότητα και έπαιξε στην σειρά χάρη στην μητέρα του, την Ντίνα Πανταλέων

  10. Η Μαριλένα μετά το «10 Λεπτά Κήρυγμα» δεν εμφανίστηκε σε κάποια άλλη σειρά ή ταινία, ενώ ο Τέλης έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «7 θανάσιμες πεθερές» και έπειτα αποφάσισε να πάρει το δικό του θέατρο.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved