H Millie Bobby Brown σε ρόλο «Enola Holmes». Η νέα ταινία που θα κολλήσεις

Δε θα μπορούσε να υποδυθεί καλύτερη ηθοποιός την Enola.

Το Netflix μόλις έκανε την πιο hot ανακοίνωση όσον αφορά μια νέα ταινία που θα προβληθεί.

Η ταινία έχει τίτλο «Enola Holmes» και όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν δύο λόγοι που έχουμε ταραχτεί με την ταινία αυτή. Αρχικά, και ποιος δεν λατρεύει τις ιστορίες του Serlock Holmes; Δεύτερον, η Enola, είναι η αδερφή του Serlock όπως καταλαβαίνεις και, δεν είναι άλλη από την star του Stranger Things, την Millie Bobby Brown.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Harry Bradbeer και είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Nancy Springer, Enola Holmes. Παρουσιάζει το νεότερο μέλος της οικογένειας Holmes, την Enola(Millie Bobby Brown) η οποία μεγάλωσε με την εκκεντρική μητέρα της Eudoria (Helena Bonham Carter).

Μια σύντομη ματιά στην υπόθεση:
Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, ο μεγαλύτερος αδελφός της Enola, ο Mycroft, της διατάζει να πάει στο σχολείο, μια επιλογή για την οποία ο Serlock... δεν τρελαίνεται κιόλας.

Αποφασίζοντας να επιλέξει λοιπόν τη μοίρα της, η Enola μεταμφιέζεται σε αγόρι και δραπετεύει με το τρένο που κατευθύνεται προς το Λονδίνο, αποφασισμένη να βρει τη μητέρα της.

Σύντομα η Enola θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική συνωμοσία εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έτσι ξεκινά το ταξίδι της προς την να αποκάλυψη μιας μεγάλης αλήθειας.

Πότε θα κυκλοφορήσει στο Netflix;
Έπειτα από την ανακοίνωση του Nextflix δεν έχουμε παρά να αναμένουμε την πρεμιέρα της ταινίας. Όπως ενημερώνει με φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα η επίσημη σελίδα Netflixfilms και NetflixUS στο Instagram, η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι η ανακοίνωση του Ελληνικού Netflix.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved