Έχουμε εξαιρετικά νέα για το επόμενο βιβλίο του Game of Thrones

Επιτέλους, έχουμε κάποιο update.

Ο καιρός περνάει. Πλέον έχουμε κλείσει χρόνο από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του -μάλλον- Game of Thrones. Τουλάχιστον από τον τίτλο με τον οποίο δηλώθηκε η 8η σεζόν. Η πλοκή απογοήτευσε τους περισσότερους, το ίδιο και η παρουσίαση των χαρακτήρων, η ανάπτυξή τους, και γενικά όλα πάνω-κάτω. Βλέπαμε το κάθε επεισόδιο και αναρωτιόμασταν τι μπορεί να συνέβη στο σκεπτικό των δημιουργών και να άλλαξαν τόσο τη λογική της σειράς. Η απογοήτευσή μας συσσωρεύτηκε σε βαθμό που αν μπορούσαμε να μαζέψουμε υπογραφές για να ξαγυριστεί και να μας άκουγαν, θα το κάναμε. Ένα κρίμα που μία από τις καλύτερες σειρές ever έληξε τόσο άδοξα.

Όπως και να ‘χει, όμως, έτσι συνέβησαν τα πράγματα. Αυτή ήταν η τελική και οριστική έκβαση των πραγμάτων και κληθήκαμε να πορευτούμε ως έχει. Με ένα loophole. Ο George R. R. Martin δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη το τελευταίο βιβλίο κι αυτό είναι κάτι που ανοίγει νέους ορίζοντες. Σίγουρα ο συγγραφέας θα έχει σκεφτεί κάτι εξαιρετικό -χωρίς καμία αμφιβολία καλύτερο από αυτό που είδαμε στο HBO- και διαβάζοντάς το θα αποδοθεί δικαιοσύνη στην αγαπημένη μας σειρά.




Περιμένουμε πολύ καιρό, βέβαια, για το Winds of Winter και δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για την ημερομηνία παράδοσής του στο κοινό, ούτε για τη φάση στην οποία βρίσκεται. Ευτυχώς ο Martin είχε ένα εξαιρετικό update μετά από καιρό και μας ενημέρωσε ότι είναι σε μία πολύ καλή φάση της συγγραφής, έχοντας γράψει τρία κεφάλαια μέσα σε δύο εβδομάδες. Και συνεχίζει δυναμικά.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι μετά από μισό χρόνο πανδημίας, καραντίνας και κοινωνικής απόστασης, δείχνω σημάδια cabin fever (σ.σ. ένα κλειστοφοβικό συναίσθημα που νιώθει κάποιος που είναι κλεισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μικρό χώρο) μερικά από τα οποία είναι πολύ κυριολεκτικά στη δική μου περίπτωση. Ναι, είμαι σε μία πραγματική καμπίνα στα βουνά. Όχι, δεν έχω πυρετό. Ναι! Προς το παρόν, τουλάχιστον, είμαι υγιής για έναν τύπο εκτός φόρμας στα 71 του, και κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω έτσι.

Τουλάχιστον, η καραντίνα που έχει επιβληθεί με έχει βοηθήσει να γράψω. Ξοδεύω πολλές ώρες κάθε μέρα στο WINDS OF WINTER και κάνω σταθερή πρόοδο. Τελείωσα ένα νέο κεφάλαιο χτες, ένα άλλο τρεις μέρες πριν, ένα άλλο την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά, όχι, αυτό δε σημαίνει ότι το βιβλίο θα έχει τελειώσει αύριο ή ότι θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα. Θα είναι ένα τεράστιο βιβλίο κι έχω ακόμη πολύ δρόμο να κάνω»



Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved