The Walking Dead: Γιατί έπρεπε να πεθάνει αυτός ο χαρακτήρας;

Η απάντηση είναι πιο απλή απ' όσο φανταζόσουν.

Το The Walking Dead υπάρχει μία δεκαετία στις ζωές μας. Είναι από τις σειρές που δεν ασχολούνται μόνο με τα mainstream που μπορεί να έχει μία πλοκή αλλά και με το να προσθέσει στοιχεία έκπληξης για όσους έχουν διαβάσει τα κόμικς και ξέρουν τι να περιμένουν. Εδώ υπάρχουν φορές που οι παραγωγοί αποφασίζουν να βάλουν twists, ακόμα και σε πολύ βασικές και χαρακτηριστικές σκηνές του γραπτού.

Αυτό που συνέβη, για παράδειγμα, στην 7η σεζόν ήταν ξεκάθαρα φρικιαστικό. Ο Negan μάζεψε τους πάντες, τους στοίχισε τον έναν δίπλα στον άλλον κι εκεί που στα κόμικς θα σκότωνε μόνο τον Glenn, ξαφνικά τον βλέπουμε να παίρνει τη Lucille και να χτυπάει αδυσώπητα τον Abraham. Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο πήραν αυτήν την απόφαση και στέρησαν άλλον έναν χαρακτήρα από τη σειρά, τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο φαντάζεσαι.




Ακριβώς επειδή όσοι έχουν διαβάσει τα κόμικς ήξεραν τι γίνεται και μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με το Internet, η παραγωγή ήθελε να κάνει κάτι για να τους εκπλήξει. Έτσι, εκεί που περίμεναν τη Lucille να στραφεί προς το αναμενόμενο άτομο, σκότωσαν τον Abraham και για λίγο όλοι αναρωτιόντουσαν αν ο Glenn θα συνέχιζε να ζει στη σειρά. Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο σε αυτό το κομμάτι, συν μία απώλεια.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved