Το μοναδικό κοινό πράγμα που έχει ο Captain America με τον Hulk

Αυτό μάλλον δεν το περίμενες.

Η Marvel έχει καταφέρει κάτι απίστευτο όσα χρόνια βρίσκεται στις ζωές μας. Επί της ουσίας ένωσε έναν ολόκληρο πλανήτη και τον έκανε να περιμένει συνασπισμένος την κάθε νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει μαζί με όλους τους χαρακτήρες και τα stories της. Και μιλάμε για ένα τεράστιο υλικό από αυτά που δύσκολα βρίσκεις σε άλλο franchise. Αν λάβεις υπόψιν σου ότι η Πρώτη Φάση προετοίμαζε σιγά-σιγά το τέλος της Τέταρτης Φάσης, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μία εταιρεία που πιστεύει και επενδύει στο μέλλον της και τα αποτελέσματα τα μετράει στον τραπεζικό λογαριασμό όλων των ανθρώπων που έχουν και την παραμικρή σχέση μαζί της.




Οι ήρωες που είδαμε να περνάνε από τη μεγάλη οθόνη είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Τόσο που συνήθως ένας θα είναι αυτός που ο κάθε θεατής θα ξεχωρίσει γιατί συνήθως θα βρει ένα χαρακτηριστικό του εαυτού του σε εκείνον. Όπως ο Captain America. Ένας από τους πιο δημοφιλείς Avengers λόγω του ηρωισμού, της μαχητικότητας και της καλοσύνης που έδειχνε πάντα σε κάθε του ταινία. Ένας πράος άνθρωπος που προσπαθούσε να κινείται βάσει της λογικής και του καθήκοντος. Το ακριβώς αντίθετο με τον Hulk, δηλαδή.

Κι όμως αυτοί οι τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες έχουν ένα κοινό που δε θα μπορούσες να φανταστείς αν έχεις δει μόνο τις ταινίες. Τι είναι αυτό; Ο Cap ξέρεις ότι έχει θέμα με τη χρήση «κακής» γλώσσας και κάνει παρατηρήσεις στους υπόλοιπους σχετικά με αυτό. Στα κόμικς, ωστόσο, υπάρχουν εκδοχές του Hulk που έχουν ακριβώς την ίδια στάση κατά των «κακών» λέξεων. Απίστευτο;

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved