Η αποκάλυψη του Henry Cavill για τα γυρίσματα του Witcher

Εξ ου και οι τόσο ρεαλιστικές σκηνές που είδαμε.

Ο Henry Cavill έχει την τιμητική του τα τελευταία χρόνια. Οι ρόλοι του σε μερικές από τις διασημότερες ταινίες του Hollywood του έχουν εξασφαλίσει με σιγουριά αυτόν τη θέση. Ποιος θα ξεχάσει όταν ο Βρετανός ηθοποιός έγινε Superman για χάρη της DC ή όταν πριν μερικούς μήνες έγινε Geralt of Rivia φέρνοντας στη μικρή οθόνη το έπος του Andrzej Sapkowski.

Ο κάθε ηθοποιός έχει έναν δικό του τρόπο να δουλεύει και να λειτουργεί. Σε ταινίες με σκηνές δράσης ειδικά είναι μερικοί που κάνουν μόνοι τους τα δικά τους stunts, την ώρα που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τους ανθρώπους που προσλαμβάνει η παραγωγή και ειδικεύονται σε επικίνδυνα εγχειρήματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Tom Cruise, ένας ηθοποιός που φανατικά δε ζητάει βοήθεια ακόμα κι όταν πηδάει από ουρανοξύστες. Ο Cavill είχε συνεργαστεί μαζί του στο Mission: Impossible – Fallout και από εκεί είναι που εμπνεύστηκε ακόμα περισσότερο κι εκείνος να ακολουθήσει το δικό του παράδειγμα.




«Αν κάποιος θεατής παρακολουθεί τον Geralt sστην οθόνη, πρέπει να πιστεύει ότι είμαι εγώ. Αν δεν είμαι εγώ, νιώθω ότι έχω προδώσει τον χαρακτήρα με κάποιον τρόπο και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα με αφήνει η παραγωγή»

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved