For all the Lucifans: Κι άλλα απίστευτα νέα μέσα σε δύο μέρες

Εκεί που δεν ξέραμε τίποτα, έρχονται όλα απανωτά.

Πριν προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε και να αφομοιώσουμε τη χαρά που μας έδωσαν τα νέα για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου μέρους της 5ης σεζόν Lucifer και κάπου εκεί που αναφωνούσαμε «επιτέλους» στον εαυτό μας και στην εταιρεία που αποφάσισε να μας βγάλει από τα σκοτάδια, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για όλους τους Luci fans. Αυτό που μέχρι πρότινος αποτελούσε μη επιβεβαιωμένη φήμη, γίνεται πραγματικότητα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό.

Τι είναι αυτό, λοιπόν: Η ανανέωση της σειράς για 6η σεζόν. Δεν είναι φημολογίες. Δεν είναι κάτι που γράφτηκε κάπου και μας άφησε με την ελπίδα. Πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση των καλών νέων. Επομένως, θα έχουμε πολλά περισσότερα επεισόδια, φουλ ατάκες από Lucifer, πολύ δρόμο για το ειδύλλιο με Chloe και γενικά πληθώρα νέων stories κατευθείαν από τους αγαπημένους μας δημιουργούς.

Για να γιορτάσουμε κι εμείς λίγο με τη σειρά μας τα δεύτερα καλά νέα μέσα σε δύο μέρες, θα κάνουμε το πιο απλό και απολαυστικό πράγμα που μπορούμε: Θα δούμε βίντεο που έχουμε λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη σειρά.





Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved