Θα δούμε πώς είναι πραγματικά αυτός ο βασικός ήρωας της Marvel στη σειρά;

Ανυπομονούμε για όσα μας ετοιμάζει η Marvel.

Όταν μεταφέρονται ιστορίες από βιβλία και κόμικς, ξέρεις ότι συνήθως δεν πρόκειται απαραίτητα να δεις αυτούσια την ιστορία. Συνήθως γίνονται αλλαγές για να διευκολυνθεί η πλοκή και στην οθόνη, ενδεχομένως και για να ικανοποιηθεί το προσωπικό γούστο του κάθε δημιουργού που πιάνει στα χέρια του νέους χαρακτήρες.

Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε εν αναμονή των νέων σειρών και ταινιών της Marvel. Των παραγωγών που θα μας γνωρίσουν σε νέους ήρωας αλλά και θα συνεχίσουν και θα συμπληρώσουν το story των παλιών.

Μία από αυτές είναι και η επερχόμενη με τον Hawkeye. Πολλά είναι αυτά που σεναριακά μπορεί να βρουν τον δρόμο τους στην οθόνη, ωστόσο, αυτό που όσοι έχουν διαβάσει τα κόμικς αναρωτιούνται είναι ένα: Θα δούμε τον Hawkeye χωρίς ακοή, όπως συμβαίνει στη γραπτή του εκδοχή;




Επίσημη απάντηση προς το παρόν δεν έχουμε πάρει και, αν κρίνουμε από το παρελθόν της Marvel, που δεν αποκαλύπτει πολλά παρά μόνο όταν εκείνη θέλει, μάλλον θα αργήσει να μας λυθεί η απορία. Λογικά με τα επεισόδια της σειράς θα γίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα είναι μία θετική προσθήκη να ακολουθηθεί η πορεία των κόμικς σε αυτό το κομμάτι.

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις
Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved