Ο Henry Cavill έγινε Dark Knight και είναι λίγο περίεργο

Οι fans του σίγουρα τον λατρεύουν.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια, ο Henry Cavill έχει βρεθεί να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood. Το Man of Steel ήταν μία από τις καλές παραγωγές της DC που ξαφνικά μας έκανε να αγαπήσουμε τον Superman, έναν ήρωα που κατά βάση είχε μείνει στις τηλεοπτικές σειρές στα πιο επιτυχημένα του. Πέρσι, ήρθε το πολυαναμενόμενο The Witcher και, βλέποντάς τον Cavill, ακόμα κι αυτοί που είχαν τους ενδοιασμούς τους για την επιλογή του ηθοποιού πείστηκαν. Κατάφερε να βγάλει όλο αυτό το παγωμένο βλέμμα του κυνηγού τεράτων και φυσικά να δώσουμε τα εύσημα στην καταπληκτική του φωνή.




Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι με τόσο γνωστούς χαρακτήρες που έχει πιάσει, οι fans τον λατρεύουν και εμπνέονται διάφορα για να τον βλέπουν με ποικίλους τρόπους μπροστά τους. Όπως αυτήν τη φορά, για παράδειγμα, που αποφάσισαν να δώσουν στον Cavill έναν άλλο εξαιρετικά αγαπημένο χαρακτήρα, τον Σκοτεινό Ιππότη.

Σαφώς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη φωτογραφία, όμως, για εμάς Dark Knight σημαίνει δύο πράγματα: Christian Bale και Christopher Nolan. Ακριβώς επειδή οι δυο τους το απογείωσαν το θέμα, το να αλλάξεις τις παραμέτρους της επιτυχίας μάλλον δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, τους δίνουμε τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια γιατί όντως το οπτικό ήταν καλό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved