Lucifer news: Φεύγει ο Tom Ellis από τη σειρά;

Όχι, όχι, και πάλι όχι.

Είμαστε στη φάση που ακόμη περιμένουμε την έλευση της 5ης σεζόν του Lucifer. Γιατί υπάρχει τόση καθυστέρηση πια κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, ωστόσο, το θετικό που συνέβη είναι ότι τελικά αυτή δε θα περιλαμβάνει τα τελευταία επεισόδια της ιστορίας, αφού η 6η ακούγεται ότι πήρε το πράσινο φως. Συνδυαστικά, είχαμε ακούσει λίγο πιο πριν ότι ο Tom Ellis είχε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, οπότε βάλαμε και τα δύο μαζί και όλα φάνηκαν να ταιριάζουν άψογα.

Ξαφνικά, όμως, κι εκεί που το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν ο Lucifer στην Κόλαση, μία φήμη ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε διάφορα Μέσα, σύμφωνα με την οποία ενώ η σειρά θα συνεχίσει, ο Ellis θα αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό.

«Όλοι θέλουν ο Tom να είναι χαρούμενος, αλλά υπάρχει ένα όριο σε αυτά που μπορούν να γίνουν», είπε στο TVLine μία πηγή.




Αν αναρωτιέσαι ποιος θα πάρει τη θέση του, οι ίδιες φήμες αναφέρουν τον Ian Somerhalder, που έκανε εξαιρετική δουλειά στο The Vampire Diaries και συγκεκριμένα στον ρόλο του Damon Salvatore.

Για να μην παρεξηγηθούμε, ο Somerhalder μας αρέσει και τον θεωρούμε σούπερ, αλλά o Ellis είναι αυτός που κάνει τη σειρά αυτό που είναι και χωρίς αυτόν πολύ φοβόμαστε ότι το τηλεοπτικό αποτέλεσμα πολύ πιθανώς να χαλάσει.

Εμείς, από την πλευρά μας, ελπίζουμε να είναι όλα φήμες, να βγει κι επίσημα ανακοίνωση περί 6ης σεζόν και να συνεχίσει ο Ellis κανονικά τη φανταστική δουλειά που κάνει. Το να αλλάξει ο ηθοποιός μετά από τόσα επεισόδια για καλό δε θα είναι.


Διάβασε επίσης: Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved