Ο Chris Pratt έχει γενέθλια και το γιορτάζουμε με 5 σούπερ στιγμές του

Ο Star-Lord μεγαλώνει και ο κόσμος τον λατρεύει περισσότερο.

Ωραίος, γοητευτικός, με χιούμορ και μία προσωπικότητα πολύ απολαυστική να υπάρχει σε κάθε παρέα. Ο Chris Pratt έχει καταφέρει να κάνει πια ένα όνομα για τον εαυτό του μέσα στα αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου, κυρίως μέσα από τον ρόλο του Star-Lord στο franchise της Marvel, Guardians of the Galaxy. Το πιο απίστευτο είναι ότι σε όσες συνεντεύξεις τον έχουμε δει, μας δίνει την εντύπωση ότι ο ήρωας που υποδύεται είναι πολύ πιο κοντά στον ίδιο απ’ όσο φανταζόμασταν.

Ο Pratt, όμως, έχει παίξει και σε πολλές άλλες ταινίες, μερικές από τις οποίες είναι πολύ γνωστές αν είσαι γενικά έστω και λίγο του κινηματογράφου. Wanted (2008), Moneyball (2011), Zero Dark Thirty (2013), Her (2013), Jurassic World (2015), και η λίστα συνεχίζεται.

Ο αγαπημένος Chris, λοιπόν, σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 40 του χρόνια. Αφήνοντας το γεγονός ότι δεν του φαίνεται καθόλου στην άκρη, συγκεντρώσαμε στη συνέχεια μερικές από τις καλύτερες στιγμές του, εντός κι εκτός κινηματογράφου και θυμηθήκαμε, παράλληλα, γιατί τον λατρεύουν όλοι.

1. Guardians of the Galaxy (2014)



2. Γυρίσματα Jurassic World



3. Συνέντευξη στο The Graham Norton Show



4. Moneyball (2011)



5. BBC Radio 1




Διάβασε επίσης: Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»



White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved