Κι εμείς αγαπάμε τον Spider-Man, αλλά αυτός ο fan το τερμάτισε

O Peter Parker θα ήταν περήφανος.

Με τον χαμό που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με τους διάφορους υπερήρωες μπορείς να καταλάβεις ότι τα κόμικς περνούν μία από τις καλύτερες φάσεις τους στη μεγάλη οθόνη. Αποκτούν τις solo ταινίες τους, συμπεριλαμβάνονται στα διάφορα teams και συνεργάζονται με άλλους διάσημους χαρακτήρες. Κοινώς, ο κινηματογράφος σαν κάπως να τους ανήκει.

Συγκεκριμένες προσωπικότητες, βέβαια, όπως ο Spider-Man, δεν έχουν ανάγκη και ιδιαίτερη προώθηση για να γίνουν το βασικό θέμα συζήτησης, αφού βρίσκονται με τους θαυμαστές τους ολόκληρες δεκαετίες ήδη από τις σελίδες των τευχών με τις ιστορίες τους.

Ο Tristan Mathews είναι ένας φανατικός με τον Spider-Man, αλλά όταν λέμε φανατικός, εννοούμε ότι τιμάει το κάθε γράμμα της λέξης ξεχωριστά. Ο άνθρωπος αυτός έχει συλλέξει, πέρα από τα κλασικά κόμικς, σκίτσα, φιγούρες, φωτογραφίες που χρονολογούνται πολλά χρόνια στο παρελθόν, νομίσματα από δημιουργούς της Marvel, μέχρι και το πρώτο αντίτυπο του the Amazing Spider-Man.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι τον αδικούμε για τη μεγάλη του αγάπη στους ήρωες των παιδικών μας -και όχι μόνο- χρόνων, όμως, αυτό που αντικρίσαμε είναι «αλλού».

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια και θα καταλάβεις.



Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved