Δε φαντάζεσαι πώς βγήκε το όνομα της ταινίας The Suicide Squad

Η τύχη καμιά φορά...

Το Suicide Squad ήταν από τις ταινίες της DC που συζητήθηκαν πολύ με το που κυκλοφόρησαν. Συνήθως η Marvel είναι αυτή που ενθουσιάζει το κινηματογραφικό κοινό, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια με την άφιξη των νέων ηρώων, η ανταγωνιστική εταιρεία φαίνεται να ξαναρχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Harley Quinn έκανε εκπληκτική δουλειά στο να τους βοηθήσει. Η Margot Robbie που βρίσκεται πίσω από εκείνη έφερε τον αέρα ανανέωσης που τόσο χρειαζόταν και μας έδειξε πόσο άψογη επιλογή ήταν για τον ρόλο του έρωτα του Joker.




Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ο James Gunn ήταν στο DCEU όταν για λίγο απολύθηκε από τη Marvel, αποφάσισε να ασχοληθεί με το Suicide Squad κι αποκάλυψε πόσο τυχαία βγήκε το όνομα.

«Το ανέφερα μία φορά κάνοντας πλάκα και άρεσε στους Warners και στους παραγωγούς. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το αλλάξουμε τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Ο σκηνοθέτης απλώς το ανέφερε για πλάκα και τελικά κατέληξε να γίνει το επίσημο όνομα της ταινίας. Ποτέ δεν ξέρεις, λοιπόν, πώς μπορεί να φέρει η τύχη τα πράγματα...

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»


EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved