Το εναλλακτικό τέλος του Lion King που δε θέλουμε καθόλου να σκεφτόμαστε

Όποιος και να το σκέφτηκε, καθόλου μπράβο του.

Θυμάμαι σαν να ήταν χτες τη μέρα που είδα το The Lion King. Το εξώφυλλο ήταν αρκετό από μόνο του να με κάνει να ενθουσιαστώ και να μην μπορώ να περιμένω για να δω την ταινία. Η αγάπη για τα ζώα ήταν πάντα μεγάλη και ο Simba ήταν το λιοντάρι που ήθελες να έχεις για φίλο σου.

Για παιδική ταινία, έθιγε πολύ σημαντικά και σοβαρά θέματα, όπως την απώλεια του γονιού και την προδοσία και ίσως αυτός ήταν κι ένας λόγος που δε χρειάστηκε πολύ για να συγκαταλέγεται στη λίστα με τις κορυφαίες του είδους.

Η σκηνή με τις ύαινες και τον αποχαιρετισμό του Mufasa, όχι μόνο από τον γιο του αλλά και από όλους τους θεατές, μέχρι σήμερα μας κάνει να συγκινούμαστε, ενώ το happy ending, δίνει έστω και λίγη από τη δικαίωση που αναζητούσαμε για τους καλούς της ιστορίας.


Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

Το Reader’s Digest, τώρα, αναφέρει ότι υπήρχε ένα εναλλακτικό τέλος και το μόνο που έχουμε να πούμε στο άκουσμα είναι… Όχι. Γιατί; Γιατί διαγράφει όλα τα παραπάνω και τελικά ο νικητής δεν είναι ο Simba.




Τι ορίζει, λοιπόν, αυτό το εναλλακτικό τέλος. Στη σκηνή όπου κανονικά ο Simba παλεύει με τον Scar πάνω στον βράχο, μαθαίνει ότι εκείνος σκότωσε τον μπαμπά του, τον νικάει και τελικά του επιτίθενται οι δικές του ύαινες, τα πράγματα ήταν ακριβώς αντίστροφα. Ο Scar ήταν εκείνος που νικούσε, πέταγε τον Simba από τον βράχο και μετά οι φλόγες σκότωναν και τον ίδιο.

Yikes. Δεν ξέρουμε ποιος το σκέφτηκε, αλλά ευτυχώς που δεν είδαμε τέτοια εξέλιξη σε ένα τόσο αγαπημένο παιδικό.



via GIPHY

Διάβασε επίσης: EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved