Σου βρήκαμε τα Top 5 challenges του Tik- Tok. Πόσα από αυτά έχεις κάνει;

Σίγουρα τα έχεις δει, τα έχεις δοκιμάσει όμως;

Όλοι ξέρουμε ότι το Tik- Tok έχει επισκιάσει τα υπόλοιπα social media αφού μας προσφέρει τη δυνατότητα να φτιάξουμε τα δικά μας videos, να βρούμε DIY και how to ιδέες, να μάθουμε χορογραφίες, περισσότερο όμως το αγαπάμε για τα μοναδικά challenges που κάνουμε.

Τα περισσότερα από αυτά τα challenges έχουν ξεκινήσει από αρκετά δημιουργικούς χρήστες και ναι, έχουν γίνει viral στο λεπτό.

Διάβασσε επίσης: Stay Positive EveryDay: Πώς θα υποδεχθείς με αισιοδοξία τη νέα καθημερινότητα

Είναι αρκετά τα challenges που έχεις αγαπήσεις και έχεις προσπαθήσει να κάνεις με τις φίλες σου, ωστόσο, ξέρεις ποια από αυτά είναι τα πιο hot του Tik- Tok;

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα challenges που έχουν κατακτήσει την πλατφόρμα του Tik- Tok, έχουν αγαπηθεί και έχουν γίνει viral. Αν δεν έχεις προσπαθήσει να τα κάνεις, τότε ξεκίνα! Έχεις δουλειά μπροστά σου.

1.Lip Challenge
Ένα από τα πιο διαδεδομένα videos του Tik-Tok στο οποίο πρέπει να βάλεις κραγιόν και να το απλώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς μόνο με τα χείλη σου. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;



2.Rotation Challenge
Μπορείς να βγάλεις video γυρνώντας το χέρι που τραβάς και να γυρίσει ταυτόχρονα το πλάνο; Σε ζαλίσαμε; Ναι, πρέπει να το δεις για να το καταλάβεις. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, τόσο διασκεδαστικό είναι.



3.Stair Shuffle Challenge
Αυτό θέλει λίγη προσοχή. Χορεύοντας ανεβαίνεις τις σκάλες στο ρυθμό φυσικά της μουσικής. Με ένα μικρό σύρσιμο των ποδιών ξεμπέρδεψες.




4.Wipe It Down Challenge
Ψεκάστε- σκουπίστε, τελειώσατε! Και καθαρίζεις τον καθρέπτη σου και γίνεσαι μια κούκλα! Αξίζει να το δοκιμάσεις.



Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

5.Savage Love Challenge
Ορίστε και το χορευτικό μας challenge! O Jason Derulo τραγουδάει για 'σένα. Φυσικά πρέπει να χορέψεις στους ρυθμούς του. Τι; Θα του αρνηθείς;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved