Οι χαρακτήρες του Tarantino επιτέλους παίρνουν τη μεγάλη τους εκδίκηση (vid)

Ένα πραγματικά πανέξυπνο βίντεο.

Ο Quentin Tarantino είναι ένας θρύλος για τον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός ήδη από το ξεκίνημα της δεκαετίας του ’90 για τη διαφορετική του ματιά στις παραγωγές που αναλαμβάνει και για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο απεικονίζονται οι ιστορίες και οι χαρακτήρες του στη μεγάλη οθόνη.

Θες να πιάσουμε το Pulp Fiction; Το Kill Bill; Το Reservoir Dogs; Πιο πρόσφατα, το Inglourous Basterds και το Django Unchained; Η λίστα συνεχίζεται, αλλά ένα είναι το κοινό όλων: Η κάθε μία είναι πολύ ξεχωριστή. Πολλές φορές, βλέπεις ταινίες και καταλήγεις να τις ξεχνάς μετά από κάποιον καιρό. Με τον Tarantino δεν μπορείς να το κάνεις.

Ο σκηνοθέτης μετράει πολλά θανατικά στο βιογραφικό του. Τα δημιουργήματά του «φεύγουν» τόσο με κλασικούς όσο και με πιο παράδοξους και brutal τρόπους, αφήνοντας τις σκηνές καλά χαραγμένες στο μυαλό μας.

Πριν από λίγες μέρες, έγινε κάτι απίστευτα ευφυές και απένειμε δικαιοσύνη σε όλους αυτούς τους δύσμοιρους ήρωες που έχουν βρει τραγικό θάνατο όλα αυτά τα χρόνια από το χέρι του Tarantino. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένα ομοίωμα του σκηνοθέτη και την ώρα που παίζει η μουσική της εκάστοτε ταινίας, συμβαίνει και το αντίστοιχο θανατικό στον ίδιο.

Απόλαυσέ το στη συνέχεια.



Διάβασε επίσης: The Walking Dead: Ο ηθοποιός που παραλίγο να παίξει τον Rick Grimes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved