5 inspiring ταινίες για να μη το βάλεις κάτω τώρα που έρχονται Πανελλήνιες

Στο επόμενο break από το διάβασμα μια από αυτές τις ταινίες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα κίνητρο, κάτι που θα μας ωθήσει στο να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Μερικές φορές το πείσμα είναι αρκετό, κάποιες άλλες όμως όχι, επομένως χρειαζόμαστε είτε κάποιον να μας «ταρακουνήσει» είτε να δούμε κάτι που θα μας εμπνεύσει.

Συνήθως οι ταινίες είναι αυτό που χρειαζόμαστε σε αυτές τις περιπτώσεις και αφού έχεις φτάσει στην τελική και πιο δύσκολη η ευθεία, στην ευθεία που πρέπει να πατήσεις γκάζι για να φτάσεις στον τερματισμό, πρέπει να οραματιστείς και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει.

Στο επόμενο break από το διάβασμα λοιπόν τι θα κάνεις; Θα δεις μια από τις epic inspiring ταινίες που έχουμε συγκεντρώσει για 'σένα.

1.Freedom Writers

Η τέλεια ταινία για εσένα που μπορεί να είχες μια δύσκολη στιγμή στο γυμνάσιο. Μια νέα δασκάλα εμπνέει τους μαθητές της να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, να αλλάξουν την ζωή τους και να συνεχίσουν τις σπουδές τους.



2.Rudy

Αυτή η ταινία σε διαβεβαιώνει ότι μέσω του αθλητισμού, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ένας νέος που μεγάλωσε σε μια πόλη χαλυβουργείων θέλει σαν τρελός να παίξει ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ στις ΗΠΑ. Με κακή αθλητική ικανότητα και χαμηλούς βαθμούς, κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει.



3. 21
Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της ομάδας Blackjack του MIT, όπως αναφέρεται στο Bringing Down the House, το βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις του Ben Mezrich. Ένας ταλαντούχος φοιτητής μπαίνει στο Πανεπιστήμιο του Harvard και πρέπει να αποδείξει την αξία του.




4.The Social Network

Η ταινία αυτή δείχνει το ταξίδι του Mark Zuckerberg από έναν απλό φοιτητή του Harvard σε έναν πολυεκατομμυριούχο. Είναι πραγματικά η ταινία που θα σε πείσει ότι όλα τα μπορείς, αρκεί να το πιστέψεις! Η ταινία «The Socail Network» θα σου περάσει το πιο σημαντικό μήνυμα, ότι κάθε μαθητής μπορεί να μετατρέψει το όνειρό του σε πραγματικότητα.



5.The Pursuit of Happyness
Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες που σίγουρα θα σε κάνουν να δεις την ζωή και τις έως τώρα δυσκολίες σου σαν παιχνιδάκι. Σε αυτήν την ταινία, ο Will Smith βρίσκεται στον ρόλο του Gardner. Βιώνει δυσκολίες, βρίσκεται άστεγος, παρόλα αυτά παλεύει για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Με την αποφασιστικότητα αλλά και σκληρή δουλειά φτάνει επιτέλους στην κορυφαία θέση που ονειρευόταν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved