Απίστευτη δήλωση για διάσημη ταινία: «Ήταν λες και μας κρατούσαν ομήρους»

Οι συνθήκες πίσω από την ταινία δεν ήταν καθόλου ευχάριστες.

Οι ταινίες, για να φτάσουν στην τελική μορφή που εμφανίζεται στις οθόνες των κινηματογράφων και στα σπίτια μας, περνάνε από πολλές διαδικασίες. Τα γυρίσματα είναι πολύ χρονοβόρα, το cast μεγάλο, αφού δεν είναι μόνο οι βασικοί ηθοποιοί αλλά και κομπάρσοι που πλαισιώνουν κάθε σκηνή και το συνεργείο κάνει την καλύτερη πιθανή συνεργασία ώστε να κυλήσουν όλα ωραία και ομαλά και όπως τα έχει ο σκηνοθέτης στο μυαλό του.

Πολλές φορές, όμως, ακούμε για διάφορα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες -ή και μπροστά ενίοτε- και δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας. Φοβερά παρασκήνια που έχουν να κάνουν είτε με τους ίδιους τους ηθοποιούς είτε με κάποιον γενικά του crew είτε όλους μαζί.

Μάλλον με αυτήν την τελευταία περίπτωση έχει να κάνει αυτό που μάθαμε πρόσφατα και τη δήλωση της Anna Kendrick για μία από τις πιο διάσημες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Vanity Fair έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τις συνθήκες στις οποίες γυριζόταν το Twilight και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις, αλλά με όλα αυτά που ακούσαμε, το μόνο που θέλουμε να της πούμε είναι ότι στέλνουμε τη στήριξή μας.




«Την πρώτη ταινία τη γυρίσαμε στο Portland Oregon, κι απλώς θυμάμαι να νιώθω τόσο κρύο και στενοχώρια. Και θυμάμαι τα Converse μου να είναι εντελώς μούσκεμα και να νιώθω ‘Ξέρεις τι, αυτή είναι μία πολύ ωραία ομάδα ανθρώπων και είμαι σίγουρη ότι θα ήμασταν φίλοι σε μία άλληπερίοδο, αλλά θέλω να τους δολοφονήσω όλους»

«Αν και ήταν κάτι που μας έδενε. Υπήρχε κάτι σχετικά με αυτό, σαν να περνάς από ένα τραυματικό γεγονός. Σαν να φαντάζεσαι ανθρώπους που επιβιώνουν από μία κατάσταση ομηρίας και μετά είστε δεμένοι για μία ζωή»

Μπες στην παρακάτω gallery για να θυμηθείς

Διάβασε επίσης: Captain America και Harley Quinn έχουν ένα απίστευτο κοινό μεταξύ τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved