Daniel Craig: Η δήλωση που κανείς δεν περίμενε για το επόμενο James Bond

Ο ηθοποιός άλλαξε εντελώς άποψη.

Πριν μερικά χρόνια, ήμασταν στη φάση που ο Daniel Craig δεν ήθελε να συνεχίσει τον ρόλο του εικονικού πράκτορα και ο James Bond βρισκόταν σε μετέωρα χέρια. Ακούγαμε διαρκώς για προτάσεις νέων ηθοποιών, συμφωνώντας με κάποια ονόματα και διαφωνώντας με κάποια άλλα. Ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Άγγλος ηθοποιός που ξεχώρισε για τη γοητεία και την ποιότητα που έβγαζε στους ρόλους του θα κρεμούσε τα παπούτσια του.

Τα πράγματα, όμως, ήρθαν έτσι που ο Craig θα είναι μαζί μας για άλλη μία ταινία και την απόφαση που πήρε φαίνεται όχι απλώς να μην τη μετανιώνει αλλά και να είναι απίστευτα χαρούμενος κι ενθουσιασμένος που το έκανε.

Ο Craig, λοιπόν, μίλησε στο HeyUGuys και η δήλωση που έκανε συνοψίζει ακριβώς αυτά που νιώθει.

«Το να είμαι στην Τζαμάικα είναι απίστευτο σε τόσα επίπεδα για μένα. Δεν ήμουν εδώ για ένα. Αλλά επίσης εδώ είναι που ο Fleming τα έγραψε, οπότε δημιουργήθηκαν εδώ. Πάντα υπήρχε μία σύνδεση, μια κάποια οικογενειακή σύνδεση. Με κάποιον τρόπο, πάντα κατέληγε εδώ για τον έναν ή για τον άλλον λόγο. Είμαστε απλώς απίστευτα τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εδώ και να μας προσέχουν τόσο πολύ. Ο ήλιος, η παραλία που υπάρχει εκεί. Είμαι τόσο χαρούμενος. Δεν μπορώ να σας περιγράψω»

Αναμένουμε τον Νοέμβρη για την επόμενη ταινία που έχει όλες τις προδιαγραφές για να μας καταπλήξει.




Διάβασε επίσης: Το αστρονομικό ποσό που χρειάστηκε για να γυριστεί η νέα ταινία του Christopher Nolan

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved