Harry Potter: Η αποκάλυψη του Daniel Radcliffe για τη σχέση του με τους συμπρωταγωνιστές του

Νοσταλγία με αυτά τα παιδιά.

Το franchise του Harry Potter ήταν σταθμός για την καριέρα του Daniel Radcliffe. Δεν είναι μόνο ότι από εκεί τον γνωρίσαμε και τον λατρέψαμε, αλλά μέσω αυτών των ταινιών έχει μείνει για πάντα στο μυαλό μας ως Harry. Αυτό, βέβαια, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν ηθοποιό, αφού πολλές φορές θα του κλείσει πόρτες, όμως σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μνήμη μας.

Από τότε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Χρόνια που συνεχίζουμε να βάζουμε τα βράδια τις ταινίες, έτσι για να νοσταλγήσουμε την τριάδα (Harry, Ron, Ερμιόνη) με την οποία μεγαλώσαμε. Και κάπου εδώ έρχεται ο Radcliffe να μας μιλήσει για τη σχέση που έχει αυτήν τη στιγμή με την παλιά του παρέα.




«-Απολαμβάνω να διαβάζω ότι εσύ, ο Rupert, η Emma κι ο Tom έχετε ακόμα επαφές και είστε ακόμη φίλοι. Ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί θα μ’ αρέσει πάρα πολύ αν είναι»

«-Ναι, είναι»

«Δηλαδή, είναι απίστευτο ότι τώρα είμαστε στη φάση που είμαστε και έχουμε παιδιά και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ένα γεγονός που κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να νιώθει πολύ μεγάλος»

Νιώθουμε λίγο. Η αλήθεια να λέγεται...

Διάβασε επίσης: Η αντίδραση του Daniel Radcliffe όταν έμαθε ότι ο «Ron» έγινε πατέρας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved