Θα γίνει τελικά Frozen 3; Ο «Olaf» απαντά

Περιμένουμε πώς και πώς να ακούσουμε τα ευχάριστα.

Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να είναι κάτι που απευθύνεται μόνο σε παιδιά. Ίσως αυτό να συνέβαινε και παλιά κι απλώς να μην ήθελαν οι μεγάλοι να το ομολογήσουν. Σήμερα, πάντως, όλοι περιμένουμε πώς και πώς καλές παραγωγές, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με τη λατρεμένη Disney, η έμπνευση της οποίας είναι γνωστή.

Από τις καλύτερες ταινίες που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια είναι φυσικά το Frozen. Έχουμε αγαπήσει την Elsa και την Anna και όλες τις ιστορίες που φέρνουν μαζί τους, γι΄ αυτό και οποιοδήποτε νεότερο σχετικά με επόμενη ταινία φυσικά και θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον.




Αφότου κυκλοφόρησε η δεύτερη ταινία της σειράς, λοιπόν, φανταζόμασταν ότι λογικά θα περιμένουμε και τρίτη, αλλά δεν είχαμε άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Ο Josh Gad (Olaf) είπε στο PopCulture:

«Δεν ξέρω. Δηλαδή, κοίτα τι γίνεται. Το Frozen II δεν ήταν Frozen II μέχρι να έχει λόγο να υπάρξει. Και αντίστοιχα δεν ξέρω εάν και πότε θα υπάρξει Frozen III. Αυτό είναι πολύ πιο πάνω από τον μισθό μου, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι το εξής: Υπήρχε μία ευκαιρία να πάρουμε αυτούς τους χαρακτήρες και να φέρουμε ξανά μία αίσθηση ελπίδας και έμπνευσης. Γι’ αυτό και η ομάδα της Disney κι εγώ συνεργαστήκαμε τις προηγούμενες εβδομάδες για να κάνουμε το At Home with Olaf. Οπότε το saga του Frozen συνεχίζεται, ακόμα και χωρίς απαραίτητα να έχει τη μορφή μίας τρίτης ταινίας. Αλλά θα δούμε. Αν υπάρχει ιστορία που αξίζει να ειπωθεί, είμαι σίγουρος ότι η Jennifer Lee και η απίστευτη ομάδα στη Disney animation θα την πουν μια μέρα»


Διάβασε επίσης: Το απίστευτο ρεκόρ του Frozen 2 που έχουν μόνο άλλες δύο παιδικές ταινίες της Disney για το 2019

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved