Game of Thrones: Το στοιχείο που δεν πρόσεξες στο πιο ανατριχιαστικό επεισόδιο

Μία εξαιρετική σκηνοθετική λεπτομέρεια από τη σειρά.

Το Game of Thrones μας στοίχειωσε πολλές φορές με τις σκηνές που μας επιφύλασσε σε κάθε επεισόδιο. Ήταν μία σειρά που φημιζόταν για την ωμότητα με την οποία αντιμετώπιζε τα πράγματα. Ποτέ δεν είχε στο μυαλό της να κρύψει σκηνές βίας, αγαπούσε το γυμνό και δε φοβόταν να πιάσει και να αναδείξει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα και ταμπού θέματα.

Πολλά επεισόδια έχουμε ξεχωρίσει. Από αυτά που μας χάρισαν τα πιο έντονα και φορτισμένα συναισθηματικά λεπτά της ζωής μας ως θεατές, αλλά υπάρχουν μερικά μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού που άφησαν τον πλανήτη παγωμένο μπροστά στην οθόνη, όπως, για παράδειγμα, το Red Wedding.




Ήταν τότε που ο Robb Stark αψήφησε τη συμφωνία της οικογένειάς του να παντρευτεί μία από τις κόρες του Walder Frey, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε αυτή που του έκλεψε την καρδιά, την άφησε έγκυο και στη συνέχεια έγινε ένα μακελειό άνευ προηγουμένου, αφανίζοντας τη μισή οικογένεια Stark και το αγέννητο παιδί του Robb.

Η παραγωγή ήξερε ότι το σοκ θα ήταν τόσο μεγάλο, γι’ αυτό και μερίμνησε για μία λεπτομέρεια που θα ξεχώριζε το επεισόδιο από τα υπόλοιπα της σειράς: Ήταν το μοναδικό που οι τίτλοι στο τέλος έπεσαν χωρίς μουσική. Εντελώς βουβοί.

Ήταν η περίοδος που το GoT ήταν στα καλύτερά του και η συγκεκριμένη πινελιά ταίριαζε απόλυτα με την παγωμάρα που μας διαπέρασε μετά το τέλος.

Διάβασε επίσης: Game of Thrones: Ενός λεπτού σιγή για την επικότερη απογοήτευση στην ιστορία της τηλεόρασης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved