Riverdale: Η μεγάλη αλλαγή στη σειρά λόγω κορονοϊού

Λογικό λόγω κατάστασης, αλλά μία ανησυχία μας πιάνει.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τις ζωές μας με κάθε τρόπο. Για ένα διάστημα σχεδόν τριών μηνών ήμασταν σε καραντίνα και προσπαθούσαμε να περιορίσουμε και την παραμικρή έξοδο ώστε να μειώσουμε την ταχύτητα εξάπλωσης του ιού. Αλλάξαμε συνήθειες, μεταφέραμε τα χόμπι και τις δραστηριότητές μας εντός σπιτιού και γενικά προσαρμόσαμε τις ζωές μας στα νέα δεδομένα.

Φυσικά, ο χώρος του κινηματογράφου δε γινόταν να μην επηρεαστεί. Οι περισσότερες παραγωγές σταμάτησαν μέχρι να υπάρξει ένας καλύτερος έλεγχος της κατάστασης και τώρα σιγά-σιγά αρχίζουν να μπαίνουν ξανά τα πράγματα σε έναν δρόμο.

Όμως, μπορεί η κατάσταση να είναι καλύτερη, αλλά η πανδημία θα συνεχίσει να επηρεάζει για κάποιο διάστημα τα πράγματα και σε αυτό το πλαίσιο μίλησε κι ένας εκ των πρωταγωνιστών του Riverdale, o Cole Sprouse.




Λόγω των οδηγιών περί αποφυγής των στενών επαφών μεταξύ των ανθρώπων, η σειρά θα επηρεαστεί ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις των χαρακτήρων.

«Η σειρά μας είναι ακριβώς το είδος της κατηγορίας που θα έρθει σε εξονυχιστικό έλεγχο σχετικά με το πώς θα αλλάξουν τα πράγματα τεχνικά. Εννοώ, η φύση των ρομαντικών σχέσεων πρόκειται να αλλάξει λίγο»

«Οι επαφές μεταξύ του cast και του συνεργείου πρόκειται να αλλάξουν λίγο. Τα σκηνικά στα οποία θα επιτρέπεται να κάνεις γύρισμα πρόκειται να αλλάξουν. Ο εξαερισμός πρόκειται να πρέπει να αλλάξει σε τεχνικό επίπεδο»

Διάβασε επίσης: Η νέα ταινία της Emilia Clarke δεν έχει καμία σχέση με το Game of Thrones

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved