Το αστρονομικό ποσό που χρειάστηκε για να γυριστεί η νέα ταινία του Christopher Nolan

Μάλλον θα δούμε απίστευτα πράγματα.

O Christopher Nolan μας έχει συνηθίσει στις πιο ποιοτικές και προσεγμένες παραγωγές όσο καιρό βρίσκεται στον χώρο του κινηματογράφου. Η τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, το μοναδικό Inception, η Δουνκέρκη, το Memento είναι μόνο μερικές από τις παραγωγές που κατάφεραν να μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό μας και μας έκαναν να ανυπομονούμε κάθε φορά που έρχονται νέα περί νέας του δημιουργίας.

Αυτό το διάστημα, όλοι βρισκόμαστε συντονισμένοι για το Tenet. Μία ταινία που φαίνεται να συνδυάζει την περιπέτεια, το θρίλερ, την επιστημονική φαντασία και να εξερευνά τη μάχη του πρωταγωνιστή για να τη διάσωση όλου του κόσμου. Πολλές λεπτομέρειες δε μας έχουν γίνει γνωστές και μέχρι κι ο Robert Pattinson παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία της για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη.




Μέχρι τότε, όμως, μάθαμε το απίστευτο ποσό που χρειάστηκε για να γυριστεί και από το νούμερο καταλαβαίνουμε ότι μάλλον θα δούμε κάτι πολύ μεγάλο από άποψη παραγωγής.

Σύμφωνα με το CinemaBlend, λοιπόν, το budget που χρησιμοποίησε ο Nolan είναι… 200 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που συγκαταλέγει την ταινία στις πιο ακριβές να γυριστούν ποτέ.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε να δούμε αν δικαιολογείται. Αν και με το ιστορικό του σκηνοθέτη μάλλον ξέρουμε την απάντηση.

Διάβασ επίσης: Έχουμε επίσημα νέα για το Lucifer και θα χρειαστεί να κάνεις αέρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved