Έχουμε επίσημα νέα για το Lucifer και θα χρειαστεί να κάνεις αέρα

Το καλύτερο σενάριο που φανταζόσουν θα γίνει.

Από τότε που προβλήθηκε η τέταρτη σεζόν του Lucifer, ήξερες ότι η επόμενη που θα βλέπαμε θα ήταν και η τελευταία. Το Netflix, αφού πρώτα έδωσε μία ανάσα στη σειρά σώζοντάς την από την ακύρωση του προηγούμενου δικτύου, μας φύλαγε τη δική του απογοήτευση. Ακόμα κι έτσι, όμως, είχαμε να περιμένουμε κι άλλα επεισόδια που θα ολοκλήρωναν σωστά την ιστορία του Morningstar, ευελπιστώντας ότι θα βλέπαμε και κάποια εξέλιξη στο θέμα με την Chloe.

Η 5η σεζόν φαίνεται να είναι πολύ κοντά, σύμφωνα με το tweet που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, κι εκεί που περιμέναμε την ανακοίνωση του Netflix για την άφιξή της, νέα μας ήρθαν, αλλά ήταν πολύ καλύτερα από αυτό. Για την ακρίβεια, ήταν τόσο καλά που αναρωτηθήκαμε αν διαβάζαμε καλά.




Το Deadline αναφέρει ότι, όπως φαίνονται τα πράγματα, έχουμε να περιμένουμε και έκτη σεζόν Lucifer, αφού ο Tom Ellis που υποδύεται τον βασικό πρωταγωνιστή έκανε deal για να επιστρέψει.

Τον Μάρτιο ακούσαμε για πρώτη φορά τις φήμες περί παράτασης της σειράς, αλλά τίποτα δεν ήταν επίσημο, οπότε το αφήσαμε για λίγο στην άκρη στο μυαλό μας μέχρι να έχουμε κάτι λίγο πιο χειροπιαστό.

Το Μέσο, πάντως, αναφέρει ότι και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του cast έχουν συμφωνήσει κι έτσι η 6η σεζόν θα συνεχίσει δυναμικά από εκεί που θα μας αφήσει η 5η.

Να πούμε ότι ανυπομονούμε; Ας μιλήσουμε ανοιχτά: Είναι περιττό.



via GIPHY

Διάβασε επίσης: 9 «διαβολικά» quotes που μόνο ο Lucifer θα μπορούσε να πει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved