Γιατί ο Spider-Man μπορεί να κολλάει σε τοίχους;

Δεν είναι αυτό που πίστευες.

Η Marvel είναι πλέον ένας θρύλος. Μία εταιρεία, η οποία έχει δημιουργήσει πάρα πολλούς χαρακτήρας όλα αυτά τα χρόνια από το 1939 που δημιουργήθηκε από τον Martin Goodman. Είναι ακριβώς όπως η Disney. Κι οι δύο έχουν καταφέρει να μπουν στην καρδιά σου γιατί τα stories και οι χαρακτήρες που έχουν φτιάξει βρίσκονται πολύ κοντά σε σένα. Τους νιώθεις σαν να ήταν στον στενότερο κύκλο σου. Φίλοι.

Όποιον και να πιάσεις, έχει τόσα να σου διηγηθεί και με τόσα να ταυτιστείς, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ήδη έναν ή και περισσότερους αγαπημένους. Πάρε τον Spider-Man, για παράδειγμα. Τα κόμικς έχουν κυκλοφορήσει τόσα τεύχη της ιστορίας του κι ο κινηματογράφος τον έχει φέρει τόσες φορές στο προσκήνιο που μία αδυναμία όσο να ‘ναι την έχεις.

Ξέρεις, όμως, πώς ακριβώς έχει μία από τις πιο βασικές τους δυνάμεις, δηλαδή το να κολλάει σε τοίχους και σε κάθε επιφάνεια;




Το ScreenRant αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με αρκετά Marvel Handbooks, όταν η ραδιοενεργή αράχνη δάγκωσε τον Peter, του έδωσε την ικανότητα να ελέγχει την ηλεκτροστατική αντίδραση μεταξύ του σώματός του και κάθε επιφάνειας σε ένα διατομικό επίπεδο. Με άλλα λόγια, τα χέρια και τα πόδια του Peter δεν εκκρίνουν κολλώδεις ουσίες, αλλά μπορούν με κάποιον τρόπο να τον συνδέουν με σχεδόν κάθε επιφάνεια που θέλει»

Διάβασε επίσης: O Wolverine μπορεί να είναι ο πατέρας δύο πανίσχυρων Avengers

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved