Harry Potter: Όλες οι κομμένες σκηνές των ταινιών σε ένα βίντεο

Είχαμε ανάγκη να το δούμε αυτό.

Ο Harry Potter είναι ολόκληρο franchise. Είναι μία σειρά από ταινίες που έχουν κάνει όλο τον κόσμο να παραληρεί και δεν το λέμε μόνο από εμπορικής άποψης. Ή καλύτερα, η εμπορική τους σκοπιά συνδέεται άμεσα με κάτι άλλο: τον αντίκτυπο που έχουν στον κόσμο. Οι fans της ιστορίας συνήθως τιμούν τον τίτλο. Πρόκειται για φανατικούς με το story θεατές που δε χορταίνουν να μαθαίνουν κάθε τι που έχει σχέση με οποιονδήποτε από τους πρωταγωνιστές και ευτυχώς η J. K. Rowling έχει φροντίσει ακριβώς γι’ αυτό.

Οι ταινίες που είδαμε ήταν εξαιρετικές, μια προς μία, και το τεράστιο περιεχόμενο που είχε φτιάξει η συγγραφέας δεν όριζε κάτι λιγότερο από τις πολύωρες παραγωγές που έφτασαν στη μεγάλη οθόνη. Όμως, αναγκαστικά σε κάθε ταινία θα υπάρχουν κομμένες σκηνές που δεν έφτασαν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτές συνήθως βγαίνουν μετά στη δημοσιότητα και για άλλες λες ευτυχώς που δεν μπήκαν, ενώ για άλλες αναρωτιέσαι τι είχαν στο μυαλό τους και τις έκοψαν.

Ο λογαριασμός Accio Potterheads έκανε ένα βίντεο με όλες τις deleted scenes των ταινιών και, ναι, καταλαβαίνουμε ότι δε γίνεται να μην κοπεί καμία, αλλά κάποιες είναι ομολογουμένως τόσο καλές που λέμε κρίμα που δεν τα κατάφεραν τελικά.

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια και θα καταλάβεις.




Διάβασε επίσης: Harry Potter: Εσύ είχες παρατηρήσει το μυστικό που κρύβουν οι ρόμπες του Voldemort;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved