Kissing Booth 2: Ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία προβολής

Η Elle επιστρέφει πιο σύντομα απ' όσο πίστευες.

Το The Kissing Booth ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2018 στο Netflix. Ο κόσμος τη λάτρεψε τόσο που της έδωσε ουσιαστικά τον τίτλο μιας εκ των ταινιών που ξαναείδαν δεύτερη πιθανώς και τρίτη φορά εκείνη τη χρονιά. Το love story της Elle (Joey King) είχε κατευθείαν απήχηση στον κόσμο και μέσα από αυτήν την πρωτότυπη διήγηση για το kissing booth που έφτιαξαν για το σχολείο τους, στο τέλος, όλοι ήθελαν να δουν τι τους επιφύλασσε το μέλλον.

Δε χρειάστηκε πολύς καιρός για να φτάσουν οι πρώτες φήμες περί sequel, ωστόσο και πάλι δε γνωρίζαμε πότε θα μπορούσε αυτό να τοποθετηθεί χρονικά. Τώρα, όμως, που βγήκαμε από την καραντίνα και αρχίζουμε να επανερχόμαστε, ήρθαν και τα νέα που περιμέναμε.

Το The Kissing Booth 2 έρχεται στις οθόνες μας πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμασταν κι έτσι στις 24 Ιουλίου θα δούμε όλα όσα περιμέναμε. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα YouTube Live με την King πρωταγωνίστρια και, φυσικά, ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Είχαμε δει, άλλωστε, πόσο είχαν αγαπήσει τα παιδιά την ταινία και πρώτα εκείνα περίμεναν το sequel.

Δες το live της ηθοποιού για να αρχίσεις να μπαίνεις περισσότερο στο κλίμα μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη στιγμή.




Διάβασε επίσης: Η πιο δημοφιλής σκηνή πασίγνωστης ταινίας του Hollywood έγινε... κατά λάθος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved