Ο δημιουργός των Guardians of the Galaxy αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία υπερηρώων

Μάλλον δεν περίμενες αυτήν την απάντηση.

Οι ταινίες με σούπερ ήρωες είναι άφθονες τα τελευταία χρόνια. Είναι μία τάση που λατρεύει ο κόσμος για πάρα πολλούς λόγους. Ο βασικότερός εξ αυτών είναι σαφώς το γεγονός ότι έχουν βρει τον αγαπημένο τους σούπερ ήρωα και θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τη ζωή και τα κατορθώματά του. Ο Iron Man, για παράδειγμα, είναι βασικός αγαπημένος πολλών κι ο Tony Stark έχει γίνει φίλος, αδερφός, μπαμπάς στο μυαλό πολλών από εμάς.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες ταινίες και ακόμα περισσότεροι σούπερ ήρωες με τους οποίους έχει ταυτιστεί ο κόσμος. Το σίγουρο είναι ότι όσους και να ρωτήσεις το πιο πιθανό είναι να πάρεις πολύ διαφορετικές απαντήσεις μεταξύ τους κι αυτό είναι κάτι λογικό, αφού τα γούστα αλλάζουν ανάλογα με τις εμπειρίες που έχει ο καθένας μας.

Ο δημιουργός των Guardians of the Galaxy, James Gunn, πάντως, είπε να αποκαλύψει ποια superhero movie είναι η αγαπημένη μέσα από ένα tweet στον λογαριασμό του. Η απάντηση ξάφνιασε πολλούς και μάλλον δε θα την περιμένεις.

Ο Gunn, λοιπόν, δε διάλεξε κάποιο από τα blockbuster και αναμενόμενα, τύπου Avengers, αλλά το το Spider-Man: Into the Spider-Verse, μία από τις πιο διάσημες μεταφορές ιστοριών comics ever.

Διάβασε επίσης: Το βαθύτερο νόημα πίσω από την ταινία της Black Widow που πρέπει να ακούσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved