Οι fans του Dark Knight εμπνεύστηκαν κάτι απίστευτο για τον κορονοϊό

Spoiler Alert: Έχει να κάνει με τον Bane.

Πάνω εκεί που λες ότι έχεις δει αρκετά περίεργα πράγματα στο βιογραφικό σου μέχρι σήμερα, είναι στιγμές όπως κι αυτή που έρχονται να σε διαψεύσουν και να σε κάνουν να αναρωτηθείς τι άλλο θα δεις μπροστά σου. Ομολογουμένως, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερη γενικά και έχουμε ζήσει πράγματα που δεν έχουμε βιώσει στο παρελθόν, όμως και πάλι.

Τι συνέβη τώρα. Θυμάσαι προφανώς τον Bane από την τριλογία του Dark Knight. Tom Hardy στα καλύτερά του, παίζοντας εκπληκτικά μόνο με τα μάτια, και μία από τις πιο εικονικές φυσιογνωμίες που έχουν περάσει ποτέ από ταινία.




Τώρα με τον κορονοϊό όλοι φοράμε μάσκες για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας. Έχουμε προμηθευτεί τις κατάλληλες επιλογές, κυρίως υφασμάτινες, γι’ αυτό και το εμπόριο είναι γεμάτο αυτήν τη στιγμή με κάθε είδους σχέδιο για να ικανοποιήσει κάθε γούστο.

Στην Αμερική, αποφάσισαν να πάνε το θέμα λίγο παραπέρα. Οι fans του Batman άρχισαν να αγοράζουν μάσκες του Bane. Καθόλου δεν τους νοιάζει που δεν ενδείκνυνται από τους ειδικούς. Τα παιδιά μάλλον βρήκαν την ευκαιρία να νοιώσουν λίγο μέσα στο universe του Christopher Nolan και, από τη μία, συμπάσχουμε, αλλά, από την άλλη, προστασία μηδέν κι ένα θέαμα αρκετά creepy στους δρόμους κάνοντάς το εικόνα.


Διάβασε επίσης: Ο Tom Hardy παραδέχτηκε κάτι για μία από τις πιο διάσημες ταινίες του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved