O Wolverine μπορεί να είναι ο πατέρας δύο πανίσχυρων Avengers

Αν αυτό ισχύει, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ' όσο φανταζόμασταν.

Ο Wolverine είναι από τους πιο εικονικούς X-Men που έχουμε δει να περνούν από τα κόμικς και τη μεγάλη οθόνη. Η φυσιολογία του είναι απίστευτη και ο όλος τρόπος που δρα πολύ χαρακτηριστικός. Δε βλέπεις κάθε μέρα ανθρώπους που βγάζουν λεπίδες από τα χέρια τους. Και ο Hugh Jackman μπόρεσε να βγάλει όλη τη μαχητικότητα αλλά και την ευαισθησία που o James Howlett προσπαθεί να κρύψει.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, λοιπόν, είναι πολλά χρόνια μαζί μας με πολλούς τρόπους κι έχουμε μάθει πολλά για την ιστορία του. Ωστόσο, όπως αναφέρει και το Screenrant, στα κόμικς υπονοείται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας δύο πανίσχυρων Avengers: της Scarlet Witch και του αδερφού της, Quicksilver.




Στο Ultimates 3 #3, η Scarlet Witch σκοτώνεται και οι Ultimates ερευνούν τον τρόπο που έγινε. Εκεί, ο Wolverine αναφέρει ότι η ηρωίδα θα μπορούσε να ήταν κόρη του, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια μία ιστορία από το παρελθόν του. Σε αυτήν, ο Wolverine, μετά τον πόλεμο, έψαχνε το βουνό Wundagore για μία μάγισσα που θα έδινε τέλος στη ζωή του. Μία όμορφη γυναίκα, η Magda -αργότερα μαμά της Scarlet Witch και του Quicksilver- τον σώζει και κοιμούνται μαζί. Ο Magneto, ο οποίος ξέρουμε ότι λογικά είναι ο πατέρας των δίδυμων και σύζυγος της Magda, έφτασε και έδιωξε τον Wolverine.

Αυτή η θεωρία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Marvel, ωστόσο, αν ισχύει, τα πράγματα είναι πιο περιπλεγμένα απ’ όσο φανταζόμασταν.


Διάβασε επίσης: Game of Thrones: Ενός λεπτού σιγή για την επικότερη απογοήτευση στην ιστορία της τηλεόρασης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved