Επιστροφή στα θρανία! Τώρα που θα δεις τους φίλους σου τήρησε αυτούς τους κανόνες... like a queen

Δώσε βάση σε αυτά και δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Επιστρέφουμε δειλά- δειλά στην κανονικότητα και στους ρυθμούς που είχαμε μάθει. Τα σχολεία ανοίγουν και πάλι και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο μετά από τόσες ημέρες καραντίνας με τους γονείς σου.Οι φίλοι σου είχαν γίνει μόνιμοι «κάτοικοι» της οθόνης του κινητού σου και τα ραντεβού για Face Time και βίντεο κλήσεις σου έκλεινα ευχάριστα το πρόγραμμα για τα απογεύματα.


Επιτέλους θα έχεις την ευκαιρία να τους δεις, να τους μιλήσεις, να τους αγκαλιάσεις, να τους φιλήσεις. Ωπά! Αυτά τα δύο τελευταία πρέπει να τα προσέξεις. Μήπως να τα αποφύγεις καλύτερα;

Ο κυριούλης με τα γυαλιά που βγαίνει κάθε απόγευμα στα δελτία με τον φίλο του, μας λένε συνεχώς να προσέχουμε τις επαφές μας, να κρατάμε αποστάσεις για δικό μας καλό αλλά και για των φίλων μας. Μπορείς να τους δείξεις και πάλι την αγάπη σου, μη σκας.

Όσο πιο πολύ προσέχεις, τόσο περισσότερο θα τους δείξεις ότι νοιάζεσαι. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι έρχεται καλοκαιράκι και μόλις όλα τελειώσουν δε θα ήθελες να μείνεις σπίτι γρυπιασμένη και ταλαιπωρημένη.

Λοιπόν. Κοίτα τι θα κάνεις για να αποφύγεις τον ιό, συνάμα όμως να βγεις στον έξω κόσμο και να χαρείς τους φίλους σου, πρωτίστως με ασφάλεια.

Σίγουρα στην τσάντα σου όπως έχεις το άρωμά σου, το make-up σου, εκεί ανάμεσα στα τετράδια, πάντα θα κρύβεις ένα αντισηπτικό gel ή εκείνα τα τέλεια αντισηπτικά μαντιλάκια. Μη ξεχνάς όμως και τη μάσκα που είναι το νέο trend της εποχής μας.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved