Ο Tom Hardy παραδέχτηκε κάτι για μία από τις πιο διάσημες ταινίες του

Τώρα που πέρασαν τα χρόνια βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Ποτέ μας δεν κρύψαμε την αδυναμία μας στον Tom Hardy. Ο ηθοποιός ήδη από τα πρώτα του βήματα έδειξε ότι όχι μόνο είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης, αλλά ότι επάξια έχει κερδίσει τη φήμη του bro του Hollywood. Κι αυτό ισχύει τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Είναι το παιδί που όλοι συμπαθούν και θέλουν να έχουν στην παρέα τους για τον απλούστατο λόγο ότι είναι σούπερ.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια που η φήμη του έχει απογειωθεί, όλο και περισσότερο κυκλοφορούν ταινίες με τον ίδιο στον ρόλο του πρωταγωνιστή, ωστόσο δε λείπουν και τα δράματα πίσω από αυτές.




Πάρε, για παράδειγμα, το Mad Max: Fury Road. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι, αλλά αυτό που ακούστηκε τότε ήταν ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχαν πολλά δράματα στο cast. Κι ακόμα και τώρα, 5 χρόνια μετά, οι δημοσιογράφοι ρωτούν τους ηθοποιούς επ’ αυτού.

Ο Hardy που τότε είχε ξεσπάσματα νεύρων είπε στη New York Times:

«Πιστεύω, εκ των υστέρων, δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Η πίεση και στους δύο (εκείνον και τη Charlize Theron) ήταν τεράστια κάποιες φορές. Αυτό που χρειαζόταν εκείνη ήταν ένας καλύτερος, ίσως με μεγαλύτερη εμπειρία, παρτενέρ. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να προσποιηθείς. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που είμαι μεγαλύτερος και ασχημότερος, θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτήν την περίσταση»

Το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης μπορεί να ήταν χάριν αστεϊσμού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Hardy τότε προσπαθούσε να πάρει τον ρόλο του Mel Gibson, κάτι που σαφώς δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα και απαιτούσε εμπειρία.


Διάβασε επίσης: O Tom Hardy γίνεται Al Capone και μας το θύμισε με δύο ανατριχιαστικές φωτογραφίες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved