Try Not To Cry: Μια καρδιά από drone στο Ρότερνταμ για χάρη των εργαζομένων στον τομέα της υγείας

Δεν έχεις δει ξανά κάτι παρόμοιο!

Η πιο όμορφη πρωτοβουλία αφιερωμένη στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, στέλνει φωτισμένα drone με σκοπό την δημιουργία μιας τεράστιας καρδιάς

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε πράξη από το Studio Drift και δημιούργησε την εικόνα μιας κόκκινης καρδιάς που χτυπάει πάνω από το Ρότερνταμ, ως μέρος της παράστασης του drone Franchise Freedom. Η πράξη αυτή ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και μεταδόθηκε ζωντανά από το Virtual Design Festival.

Η τοποθεσία κρατήθηκε μυστική πριν από την παράσταση, έτσι ώστε να μην παραβιαστούν οι κανονισμοί των αποστάσεων από ανθρώπους που ενδεχομένως να ήθελαν να παρακολουθήσουν το γεγονός αυτοπροσώπως.

Για πρώτη φορά κάτι αντίστοιχο παρουσιάστηκε στο Μαϊάμι το 2017, ωστόσο η τελευταία παράσταση στο Ρότερνταμ-η οποία υποστηρίχθηκε από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Mothership-παρουσίασε παρόμοια στροβιλισμένα μοτίβα φωτός στον ουρανό με προηγούμενες παραστάσεις του έργου τέχνης.

Στο τέλος της παράστασης των 15 λεπτών, το σμήνος των drones συγκεντρώθηκε για να σχηματίσει ένα φωτεινό κόκκινο τρισδιάστατο σχήμα καρδιάς στον αέρα, το οποίο φάινονταν, σαν να χτυπούσε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved