Ο Robert Pattinson ήρθε πολύ πιο κοντά με τον Batman στην καραντίνα απ' όσο πίστευες

Δε φαντάζεσαι τι αποφάσισε να κάνει ο ηθοποιός.

Το ξέσπασμα του κορονοϊού μας έστειλε όλους σε καραντίνα. Είναι από τις καταστάσεις που καμία σημασία δεν έχει αν είσαι διάσημος ή όχι, το αποτέλεσμα και τα μέτρα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα ίδια. Όλοι οι ηθοποιοί του Hollywood το γνωρίζουν, γι’ αυτό και κλείστηκαν κι εκείνοι στα σπίτια τους για όσο χρειαστεί ώστε να υπάρξει η ελάχιστη ανακούφιση της κατάστασης.

Κάποιοι, βέβαια, δεν κλείστηκαν στα δικά τους σπίτια. Μπορεί το μυαλό σου να πηγαίνει σε γνωστούς και φίλους με αυτήν τη δήλωση, όμως, δεν αναφερόμαστε σε κάτι τέτοιο.




Ο Robert Pattinson, όταν προέκυψε το θέμα του εγκλεισμού, βρισκόταν στη φάση των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Batman γι’ αυτό και είπε να κλειστεί στο σπίτι που του είχαν νοικιάσει οι παραγωγοί του Batman. Μέχρι και το φαγητό του το έφερναν από την παραγωγή, οπότε εκείνος δεν έβγαινε καθόλου από το mentality του χαρακτήρα του.

«Είμαι ουσιαστικά σε ένα πλάνο διατροφής για τον Batman. Ευτυχώς. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν όχι αυτό»

Κι αν πιστεύεις ότι μόνο ο Pattinson θα το έκανε αυτό, έχουμε να σου πούμε ότι μάλλον κάνεις λάθος, αφού κάτι αντίστοιχο αποκάλυψε και η Zoe Kravitz που προσπαθεί να διατηρήσει τη φόρμα της Catwoman, την οποία θα υποδυθεί.


Διάβασε επίσης: Μάθαμε το clue για τον νέο Batman που μάλλον ανατρέπει όλη την ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved