Μάθαμε το clue για τον νέο Batman που μάλλον ανατρέπει όλη την ταινία

Είμαστε πολύ περίεργες να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό.

Με τον κορονοϊό και την καραντίνα που έχει επιφέρει όλες οι παραγωγές του κινηματογράφου έχουν πάει πίσω. Κι όταν νέες ταινίες, όπως αυτή της επόμενης εκδοχής του Batman από τον Matt Reeves, βρίσκονται στα σκαριά, ναι, θέλουμε να μαθαίνουμε ό,τι update υπάρχει. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πάρα πολλά, παρά λίγο υλικό που έχει βρει τον δρόμο της δημοσιότητας και εκ πρώτης όψης δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κατενθουσίασε κιόλας.

Παρά ταύτα, είναι ακόμα πολύ νωρίς και το πιο βασικό είναι ότι δεν έχουμε δει την ταινία, οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο και παρακολουθούμε τα νεότερα, όπως αυτό που κυκλοφόρησε πρόσφατα.




Ο Andy Serkis που υποδύεται τον Alfred στην ταινία -The Batman- μίλησε στο LAD Bible και έδωσε ένα ακόμα hint σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε. Όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε αν η ταινία θα είναι πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες, εκείνος απάντησε:

«Θα έλεγα ότι αυτό δεν είναι μακριά από την αλήθεια»

Και συνέχισε:

«Έχει να κάνει πολύ με τη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ του Alfred και του Bruce. Αυτό είναι πραγματικά στο κέντρο αυτού. Και είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό σενάριο αυτό που έχει γράψει ο Matt»

Ο Serkis σχολίασε μέχρι και την ερμηνεία ενός προκατόχου του, του καταπληκτικού Michael Caine.

«Ο Alfred του ήταν θρυλικός και δε θα μπορούσα ούτε να αρχίσω να πηγαίνω προς τα εκεί, αλήθεια. Το βρίσκεις με τον εαυτό σου. Είναι σα να παίζεις εκείνους τους εικονικούς ρόλους στον Shakespeare. Πηγαίνεις πίσω, τους ξαναβλέπεις και πρέπει να τους κάνεις δικούς σου και να δεις τι είναι αυτό που κάνει τον χαρακτήρα να συνδεθεί μαζί σου»


Διάβασε επίσης: Μάθαμε μία σύνδεση μεταξύ Arrow και Batman και… Όχι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved