Lucifer: Το κρυμμένο στοιχείο για το μέλλον του με την Chloe

Και, τώρα, ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την 5η σεζόν.

Περιμένουμε πώς και πώς την έλευση της 5ης σεζόν του Lucifer. Ίσως πρόκειται και για αυτήν που περιμένουμε περισσότερο από κάθε άλλη τη φετινή χρονιά, αφού, πέρα από το ότι λατρεύουμε τη σειρά, μας άφησε και σε ένα σημείο με μεγάλη αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ο Lucifer είναι στην Κόλαση, παίρνοντας πίσω τον θρόνο του και κρατώντας μακριά τους δαίμονες από τη γη, και η Chloe έμεινε πίσω, λέγοντάς του να μη φύγει.

Ναι, λοιπόν, σίγουρα περιμένουμε πώς θα συνεχίσει η ιστορία, αλλά ακόμα περισσότερο θέλουμε να δούμε αν θα καταλήξει μαζί με την Detective Decker ή αν οι ελπίδες μας θα γκρεμιστούν.




Ένας εξαιρετικά παρατηρητικός fan, λοιπόν, είπε στο Reddit τη θεωρία του για ένα στοιχείο που μπορεί να δείχνει ακριβώς το παραπάνω. Τι είναι αυτό; Στο bonus επεισόδιο μετά το τέλος της 3ης σεζόν, η φωνή του Θεού κατά τη διήγηση, λέει: ‘Θα ήταν μαζί;’

Στα Αγγλικά έχει χρησιμοποιηθεί η φράση «get together» που θα μπορούσε να σημαίνει πολλά πράγματα, από συναντιέμαι και περνάω χρόνο με άλλους ανθρώπους, μέχρι ξεκινάω μία ερωτική σχέση με κάποιον. Και συνήθως χρησιμοποιείται με αυτό το τελευταίο νόημα.

Εύλογα, λοιπόν, ο Redditor FantasticLemon υπέθεσε ότι η συγκεκριμένη φράση αποτελεί στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι όντως θα τους δούμε μαζί-μαζί.

Και, τώρα, ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τα νέα επεισόδια.

Διάβασε επίσης: 9 «διαβολικά» quotes που μόνο ο Lucifer θα μπορούσε να πει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved