Μόλις επιβεβαιώθηκε μία εξαιρετική θεωρία για τον Joker του Jared Leto

Εσύ το είχες σκεφτεί;

Έχουμε δει διάφορες εκδοχές του Joker ανά διαστήματα. Στην καρδιά μας πάντα θα είναι ο Heath Ledger με τη συγκλονιστική του ερμηνεία, αλλά ο Joaquin Phoenix έκανε εξαιρετική δουλειά μαζί με τη βοήθεια του Todd Phillips. Ήταν ανατριχιαστικός σε βαθμό που ένιωθες περίεργα κοιτώντας την οθόνη, παρουσιάζοντας τον εικονικό κακό της DC σε ένα διαφορετικό στιλ.

Αυτός που δεν απέσπασε και τις πιο θετικές κριτικές, ωστόσο, ήταν ο Jared Leto που εμφανίστηκε στο Suicide Squad σε μία λογική περισσότερο comics κι άφησε πολλούς δυσαρεστημένους με το αποτέλεσμα.




Κάτι που ήταν, βέβαια, πολύ ορατό ήταν το τατουάζ στο μέτωπό του με τη λέξη «damaged». Αν είχες προσέξει τη λεπτομέρεια, σίγουρα θα είχες αναρωτηθεί πώς ακριβώς βγήκε κι ο σεναριογράφος David Ayer το επιβεβαίωσε σε έναν fan.

«Πιστεύω ότι το ‘damaged’ τατουάζ είναι πανέξυπνο, αλλά μόνο για αυτούς που καταλαβαίνουν. Ο Joker έκανε το τατουάζ γιατί ο Batman κατέστρεψε το χαμόγελό του σε μία αποτυχημένη προσπάθεια να εκδικηθεί που σκότωσε τον Robin. Όλα σε μία προσπάθεια να προκαλέσει απέχθεια και να εκνευρίσει τον Batman απλώς με το να βλέπει το πρόσωπό του»

Διάβασε επίσης: 6 αποδείξεις ότι η Harley Quinn είναι πολλά περισσότερα από αδυναμία του Joker

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved