Ηθοποιός του Star Wars ομολόγησε ότι δεν του άρεσε το The Rise of Skywalker

Μία δήλωση που μάλλον θα βρει πολλούς να συμφωνούν.

Το Star Wars: The Rise of Skywalker αποτέλεσε τον επίλογο του Saga του Skywalker. Η ταινία προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό. Κάποιοι το λάτρεψαν και ως ταινία αλλά και από τη συναισθηματική αξία, την οποία είχε για αυτούς, κάποιοι έμειναν δυσαρεστημένοι, αφού βρήκαν την ιστορία να μην ανταποκρίνεται στα δεδομένα που μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενες.

Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία φαίνεται να ανήκει κι ένας ηθοποιός που έχει συσχετιστεί με πολλές παραγωγές του Star Wars, ο Sam Witwer (The Clone Wars, Resistance, κ.α.).




Ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί και τον Rupert Chipping στο Riverdale, δήλωσε, σύμφωνα με το CinemaBlend, για την ταινία:

«Είναι, εχμ, κοίτα, αν σ’ αρέσει, τέλειο. Δεν έχει τόσο νόημα για εμένα, γιατί δεν μπορώ να συμφιλιώσω αυτήν τη μυθολογία με του George. Αλλά, αυτή είναι η άποψή μου. Η δική μου προτίμηση είναι ένα Star Wars, όπου η ηθική της ιστορίας είναι ‘άσε κάτω το όπλο σου, μη βλάψεις την οικογένειά σου, αγάπη ή φόβος’. Θεωρώ ότι αυτό είναι ανώτερο από το Star Wars, όπου νικάς λιώνοντας το πρόσωπο του κακού. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν ξέρω αν μπορείς να φτιάξεις καλύτερο τέλος από το Return of the Jedi»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί fans των του franchise θα είναι σύμφωνοι μαζί του.

Διάβασε επίσης: Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα στο Hogwarts και μιλάμε πολύ σοβαρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved