Μετά το Extraction του Hemsworth, αυτή είναι η ταινία που θα συζητάνε όλοι

Αυτό το θρίλερ δεν πρόκειται να το χάσουμε.

Το Extraction με τον Chris Hemsworth ήταν η ταινία, την οποία όλοι συζητούσαμε αυτήν την περίοδο. Μπόλικη δράση, άλλη τόση περιπέτεια κι ένας εν αναμονή Thor που έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα: Να πολεμάει. Για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτό το movie spree που μας είχε βάλει η καραντίνα, όμως, έφτασαν κάπου εδώ τα νέα για την έλευση μίας νέας ταινίας και, από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, μάλλον πρόκειται να έχει ανάλογη τύχη με αυτή του Extraction.

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για το Dark Days at the Magna Carta. Πρόκειται για μία post-apocalyptic ταινία, η οποία θα έχει την Blake Lively για πρωταγωνίστρια. Η ηθοποιός, που είχαμε αγαπήσει πρώτα μέσα από τη συμμετοχή της στο Gossip Girl, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει πολλές ενδιαφέρουσες δουλειές και τώρα θα είναι και παραγωγός του νέου πρότζεκτ.




Την ταινία θα γράψει ο Michael Paisley, που βρισκόταν και στο αντίστοιχο κομμάτι της παραγωγής του The Witcher, οπότε μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα, ακούγεται ότι, αν αυτή η πρώτη ταινία έχει επιτυχία, μπορεί να γίνει μέχρι και τριλογία, κάτι που θα σημαίνει ότι η Blake θα προσθέσει άλλο ένα franchise στο βιογραφικό της.

Διάβασε επίσης: Είναι επίσημο! Το Twilight θα έχει sequel και ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved