Harry Potter News: Η υπέροχη ιδέα που θα σου δώσει την καλύτερη παρέα κατευθείαν από το Hogwarts

Τι εμπνεύστηκαν πάλι από το σύμπαν του Harry.

Από τότε που η J. K. Rowling κυκλοφόρησε τα βιβλία του Harry Potter, προκάλεσε έναν παγκόσμιο πανικό κι ο κόσμος δε σταματούσε να ζητάει ιστορίες της σχολής μαγείας και, συγκεκριμένα, του αγαπημένου Harry και της παρέας του. Στη συνέχεια, ήρθαν οι ταινίες που συγκέντρωσαν κάποια δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη κι οι πρωταγωνιστές τους έγιναν Νο1 ονόματα στο Hollywood.

Τώρα που η καραντίνα έχει κάνει την εμφάνισή της, δημιουργώντας τόσο πρωτόγνωρες συνθήκες, αυτοί οι ηθοποιοί έπιασαν το πρώτο βιβλίο της συγγραφέα, Ο Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος, και θα διαβάζουν τα κεφάλαιά του, κάθε εβδομάδα κι ένας άλλος.




Αυτός που θα αρχίσει τη διαδικασία είναι φυσικά ο ίδιος ο Harry aka Daniel Radcliffe που υποδύθηκε τον μάγο για μία δεκαετία. Ο Eddie Redmayne που κάνει τον Newt Scamander στo Fantastic Beasts & Where to Find Them και στο Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald θα είναι επίσης στη λίστα αυτών που θα πιάσουν το βιβλίο στα χέρια τους, το ίδιο και η Noma Dumesweni, που υποδύθηκε την ενήλικη Ερμιόνη στη θεατρική παράσταση.

Εκτός από τους άμεσα σχετιζόμενους με το σύμπαν του Harry, στον ρόλο του αφηγητή θα δούμε τον David Beckham και την Dakota Fanning, που αγαπήσαμε και μέσα από τον ρόλο της στο Twilight Saga.

Διάβασε επίσης: Το συγκινητικό tweet της J.K. Rowling για τον Snape θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved