Πειρατές της Καραϊβικής: Η απίστευτη αποκάλυψη για το καπέλο του Jack Sparrow

Δε φαινόταν με τίποτα.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής ανήκουν στα franchise ταινιών που έχουν καταφέρει να μαζέψουν δισεκατομμύρια από τις εισπράξεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μπορεί η ιστορία να άρχισε με Captain Jack Sparrow, Will Turner και Elizabeth Swann, όμως, όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότεροι ηθοποιοί και χαρακτήρες έκαναν τις ταινίες αυτό που είναι σήμερα.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πράγματα, βέβαια, είναι το καπέλο του Jack. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εκείνος δε θέλει να το αποχωρίζεται αλλά και το ότι ούτε κι εμείς τον θέλουμε χωρίς αυτό. Το καπέλο δίνει πολλά στον χαρακτήρα και στο κάτω-κάτω, τι καπετάνιος θα ήταν χωρίς αυτό; Άσχετα το ότι πολλές φορές δεν έχει καν πλοίο.




Η costume designer της ταινίας, Penny Rose, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το διάσημο καπέλο που μας άφησε όλους έκπληκτους.

«Είναι λαστιχένιο, γιατί συνεχώς τα πετούσε (o Johnny Depp) στη θάλασσα. Οπότε, αφότου είχαν γίνει 10, ήμουν εξοργισμένη κι έκανα το ίδιο από λάστιχο. Μοιάζει ίδιο με κάθε τρόπο»

Στην αρχή, το καπέλο ήταν φτιαγμένο από δέρμα, όπως μπορούσαμε να φανταστούμε βάσει θεάματος, ωστόσο το νερό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για το συγκεκριμένο υλικό. Οπότε, αντικαταστάθηκε και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.

Διάβασε επίσης: Πειρατές της Καραϊβικής: Τα νέα για την επόμενη ταινία είναι πολύ, πολύ καλά #jacksparrow

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved