O Tom Hardy γίνεται Al Capone και μας το θύμισε με δύο ανατριχιαστικές φωτογραφίες

Μία ταινία που πρόκειται να συζητηθεί.

Αγαπάμε Tom Hardy. Το έχουμε δηλώσει και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να σταματήσουμε να το λέμε. Μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα υποκριτική και το δείχνει με τα πρώτα λεπτά που θα εμφανιστεί σε κάποια ταινία. Εμείς τον είχαμε ξεχωρίσει 10 χρόνια πριν όταν υποδύθηκε τον Eames στο αριστούργημα του Christopher Nolan, Inception.

Από τότε, έχουν μεσολαβήσει πολλά. Ένας καταπληκτικός Bane στο Dark Knight που έπαιζε μόνο με τα μάτια του. Ένας Farrier στο Dunkirk που πέρασε κάθε συναίσθημα με τη φωνή του. Ένας Alfie Solomons στο Peaky Blinders που ώρες – ώρες ξεπερνούσε ακόμα και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Το 2020, θα είναι η χρονιά που ο Hardy θα αναλάβει να ενσαρκώσει τον Al Capone, κάτι που αρχικά θα γινόταν στη μεγάλη οθόνη, αλλά λόγω κατάστασης θα προβληθεί τον Μάιο online.




Για να μας θυμίσει, λοιπόν, την έλευση του μεγάλου του ρόλου και της ταινίας που κάτι μας λέει ότι θα συζητηθεί αρκετά, ο ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα συγκεκριμένα posts είναι κάπως creepy στο θέαμα, αλλά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο για τον Scarface και τον άνθρωπο που τον έχει αναλάβει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ανέβασε ο Hardy.


Διάβασε επίσης: Τώρα και η Emilia Clarke συμφωνεί για την 8η σεζόν του Game of Thrones αλλά για ένα και μόνο σημείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved