Τα δύο πιο hot αδέρφια του Hollywood ετοιμάζουν ταινία μαζί και θα μείνεις κάπως speechless

Αυτό είναι κάτι που δε θα χάσουμε.

Αν τα αδέρφια Russo έχουν κατακτήσει τον κινηματογράφο από σκηνοθετικής άποψης, τα αδέρφια Hemsworth έχουν καταλάβει σίγουρα το υποκριτικό κομμάτι. Ο Liam κι ο Chris έχουν πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στους κινηματογράφους. Ο Liam στο Hunger Games κι ο Chris στους Avengers και σε ό,τι έχει να κάνει με αυτούς.

Δεν το λες και περίεργο που αυτήν τη στιγμή έχουν κάνει όλον τον πλανήτη να τους λατρεύει και να ανυπομονεί για κάθε τι που ετοιμάζουν. Ποιος, όμως, θα περίμενε αυτό που βρίσκεται επόμενο στη λίστα τους, όπως αποκάλυψε ο νεαρότερος σε δήλωσή του;




Σύμφωνα με το CinemaBlend, ο Liam δήλωσε ότι φέτος πρόκειται να κάνει ταινία μαζί με τον αδερφό του. Πράγματι, τα δύο αδέρφια σε μία ταινία κι από εμάς είναι ένα ξεκάθαρο ναι.

«Πραγματικά έχω πρότυπο τον αδερφό μου, Chris. Έχω δουλέψει με πολλούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει σε πραγματικά εξαιρετικές θέσεις στο τελευταία 11 χρόνια, κι ο Chris έχει πιο δυνατή εργασιακή ηθική από τους περισσότερους. Είναι τόσο συγκεντρωμένος. Είμαι ευγνώμων που τον έχω και μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πόρους και τη γνώση του. Του τηλεφωνώ συνέχεια σχετικά με σενάρια και παίρνω τη γνώμη του. ‘Πρέπει να το κάνω; Πρέπει να το κάνω;’ Κοιτάμε να κάνουμε μία ταινία μαζί αυτόν τον χρόνο, που είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ περιπέτειας – κωμωδίας»



via GIPHY

Δες και μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery. Έτσι για να ψηθείς λίγο περισσότερο.


Διάβασε επίσης: Σου άρεσε το Hunger Games; Ετοιμάσου γιατί τα νέα είναι εξαιρετικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved