Πώς θα επιστρέψουμε στους κινηματογράφους; Φυσικά και έχει να κάνει με τη Marvel

Η επιστροφή δε θα είναι εύκολη, αλλά οι Avengers μάλλον μπορούν να βοηθήσουν.

Η Marvel είναι φαινόμενο. Μπορεί να έχει ξεκινήσει την ιστορία της δεκαετίες πριν με τα κόμικς, όμως, όταν άρχισαν να φτάνουν οι ταινίες, ειδικά αυτές των τελευταίων ετών, κατάφερε να προκαλέσει ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο τρέχουν να κλείσουν εισιτήρια πριν καν οι ταινίες κάνουν τη μεγάλη πρεμιέρα στους κινηματογράφους, γιατί ξέρουν ότι, άπαξ κι αρχίσουν οι προβολές, οι αίθουσες θα είναι γεμάτες για εβδομάδες.

Αυτό το φανταστικό έχουν καταφέρει οι ταινίες της Marvel κι όλος ο κόσμος το ξέρει. Γι’ αυτό και, όταν οι σκηνοθέτες του Infinity War και του Endgame «πήγαν» στο podcast ReelBlend του CinemaBlend, δε θα μπορούσαν να μην ενθουσιαστούν στο άκουσμα μίας ιδέας που έχει να κάνει με την επαφορά των ανθρώπων στους κινηματογράφους.

Οι οικοδεσπότες, λοιπόν, τους ρώτησαν πώς τους φαίνεται η ιδέα να επανακυκλοφορήσουν τις δύο ταινίες στους κινηματογράφους ως ένα κίνητρο για τους θεατές να επιστρέψουν στα σινεμά.




Εκείνοι εννοείται ότι ενθουσιάστηκαν και είπαν χαρακτηριστικά:

«Η κινηματογραφική εμπειρία είναι μία κοινοτική εμπειρία. Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή ολόκληρης της καριέρας μας ήταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν άρχισε η καραντίνα και το Endgame ήταν trending στα social media, γιατί όλοι ανέβαζαν βίντεο από τις προβολές της πρώτης βραδιάς στα σινεμά τους με το κοινό πραγματικά συνδεδεμένο συναισθηματικά με το υλικό.

Για εμάς, αυτή είναι πραγματικά η δύναμη της κινηματογραφικής εμπειρίας, ότι συνδυάζει κοινό και σε συνδυάζει παγκόσμια. Το να έχεις υπάρξει μέρος ταινιών που το έκαναν αυτό, σε αυτήν την κλίμακα, με αυτό το επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης με το κοινό, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό και θα είναι το highlight της καριέρας μας.

Οπότε, να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις ταινίες για να κάνουμε τους ανθρώπους να επιστρέψουν στους κινηματογράφους; Θα ήμασταν ενθουσιασμένοι. Δηλαδή, κάθε ευκαιρία για να επιστρέψουν οι άνθρωποι και να μοιραστούν αυτές τις ιστορίες είναι κάτι που θα υποστηρίζαμε»

Διάβασε επίσης: Marvel Alert: Οι Eternals μπορεί να συνδεθούν με τους Avengers με τον πιο epic τρόπο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved