Marvel Alert: Οι Eternals μπορεί να συνδεθούν με τους Avengers με τον πιο epic τρόπο

Εξαιρετικό σενάριο.

Την ώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα κι οι περισσότερες παραγωγές του κινηματογράφου έχουν μπει σε ένα pause, τα νέα που μας έρχονται από τον χώρο της Marvel είναι τουλάχιστον φανταστικά. Όχι ότι μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η διάσημη εταιρεία θέλει να δώσει στους fans της αυτό που ζητάνε, αλλά και πάλι, ακούγοντάς το, δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας.

Όπως ήδη ξέρεις, οι Eternals είναι η νέα ομάδα υπερηρώων της Marvel. Στους πρωταγωνιστές της θα δούμε πασίγνωστους ηθοποιούς του Hollywood, όπως η Angelina Jolie, ο Kit Harington, ο Richard Madden και η Salma Hayek.

Όμως, όσο και να ανυπομονούμε για τους νέους χαρακτήρες, πάντα θα μας λείπουν αυτοί που αφήσαμε πίσω κι ο δημιουργός του Thanos, Jim Starlin, έρχεται να κάνει μία δήλωση στο ComicBook για την οποία τον ευχαριστούμε.

«Έβγαλαν απίστευτα χρήματα από αυτόν τον τύπο. Οπότε, δε βλέπω να τον βγάζουν στη σύνταξη κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Οι χαρακτήρες των βιβλίων κόμικς τείνουν να έχουν διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από τους ηθοποιούς που δουλεύουν πάνω σε αυτούς. Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ότι θα δούμε πολύ περισσότερο Thanos στη συνέχεια»




Δεδομένου ότι οι Eternals είναι αρχαίοι κι η ιστορία τους διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν, δεν αποκλείεται να δούμε τον διάσημο κακό του Infinity War και του Endgame σε μία πιο νεαρή του ηλικία.

Δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωσης προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε πραγματικά να ισχύει.

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της Marvel για να μείνεις σε καραντίνα μαζί του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved