La Casa de Papel: 7 πράγματα που δε γνώριζες για τη σειρά

Μερικά fun facts για την αγαπημένη σου σειρά.

Το Casa de Papel είναι μία σειρά-φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Ο Professor με όλο το team των ληστών δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη σε κερδίσουν και, ειδικά στην Ελλάδα, η επιτυχία που σημειώνει είναι τεράστια. Η ευστροφία και η ευφυΐα του Sergio Marquina πάει για βραβείο ξανά και ξανά και, μπορεί να τυχαίνουν αναποδιές, όμως πάντα τα καταφέρνει, αν και με κάποιες απώλειες.




Η τέταρτη σεζόν του Casa φαίνεται να προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα ανάμεσα στους θεατές κι εμείς είπαμε να συγκεντρώσουμε 7 πράγματα που μάλλον δεν είχες ακούσει για την αγαπημένη σου σειρά.

  1. Στην αρχή δε λεγόταν La Casa de Papel (Το Σπίτι του Χρήματος) αλλά Los Desahuciados (Οι Ανίατοι).
  2. Ούτε και η Tokyo ήταν αφηγήτρια της σειράς. Τη θέση της είχε ο Professor και ο Moscow.
  3. Οι μηχανές εκτύπωσης χρήματος στα δύο πρώτα μέρη ήταν πραγματικές. Δεν ήταν, όμως, χρημάτων αλλά εφημερίδων.
  4. Για το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είχαν ετοιμάσει 50 διαφορετικά σενάρια, καθένα από αυτά παρουσίαζε με διαφορετικό τρόπο τους ληστές.
  5. Ο χαρακτήρας της Tokyo είναι εμπνευσμένος από μία άλλη διάσημη ηρωίδα: την Matilda από το Leon the Professional, που υποδύθηκε η Natalie Portman.
  6. Για τις μάσκες, πέρα από τον Salvador Dali, σκέφτηκαν και τον Δον Κιχώτη.
  7. Όλοι έχουν κωδικά ονόματα στην ομάδα εκτός από τον Professor. Ο Alvaro Mortez που τον υποδύεται αποκάλυψε ότι θα ήθελε να τον έλεγαν Vatican City.

Διάβασε επίσης: 13 Reasons Why: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τη σειρά της Selena Gomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved